Connect with us

technokrata

T-Mobile: már az RTL Klub is nézhető a telefonokon

Kütyük

T-Mobile: már az RTL Klub is nézhető a telefonokon

Az RTL Klubbal összesen már 20 csatorna nézhető a T-Mobile Mobil TV-jével.

December 10-étől az ország vezető tévécsatornájával, az RTL Klubbal bővült a T-Mobile Mobil TV alapcsomagja, így arra előfizetve már 14, az új Extra csomaggal együtt pedig már 20 TV adása nézhető mobilon is.

Telefon, Internet és TV útközben – a T-Mobile-osok számára mindez elérhető. A szolgáltató ugyanis a telefonáláson és az egyre több városban elérhető szélessávú internet-hozzáférésen túl összesen 20 tévécsatorna adását továbbítva a hazai mobilpiacon egyedülálló csatornaválasztékkal teljes körű mobiltévézést kínál.

A Mobil TV műsorkínálata ráadásul mától az ország piacvezető kereskedelmi televíziójával, az RTL Klub teljes adásával bővülve biztosít még több szórakozást. Többek között olyan sikeres műsorok nézhetők majd mobilon, mint a legnépszerűbb hazai sorozat, a Barátok közt, a régóta közkedvelt Esti Showder, vagy a már harmadik alkalommal jelentkező showműsor, a Szombat esti láz. A Mobil TV előfizetői számára emellett az RTL Klubon látható filmek és sorozatok nagy választéka, a sportközvetítések és a naponta többször jelentkező Híradó is elérhető lesz.

A T-Mobile Mobil TV szolgáltatásának a választékon túl további előnye, hogy annak díjai kiszámíthatóak. 1.900 forintos havi díj ellenében egy hónapban 10 órányi tévézést kínálva 14 tévécsatorna adása nézhető. Emellett decembertől a T-Mobile bevezette új Mobil TV Extra csomagját, amelyre előfizetve 900 forintos havi díjért az alapcsomagon túl további 6 tévécsatorna műsora követhető nyomon mobilon. A bevezetéshez kapcsolódó akció keretében az Extra csomag előfizetői 2008. december 1. és 2009. február 28. között az alapcsomagban foglalt 10 órán felül további 5 órát, azaz 50 százalékkal többet tévézhetnek mobiljukon. A Mobil TV csatornakínálatára vonatkozóan a T-Mobile fenntartja magának a jogot annak megváltoztatására.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle