Connect with us

Vodafone: tovább bővül a korlátlan zeneletöltés

Kütyük

Vodafone: tovább bővül a korlátlan zeneletöltés

Terjeszkedik a Vodafone Korlátlan Zeneletöltő szolgáltatás.

December 15-től mindenki, aki Vodafone Korlátlan Zeneletöltő szolgáltatás (Unlimited Music Store) előfizetéssel rendelkezik, már számítógépére is letöltheti kedvenc zenéit a www.korlatlanzene.hu weboldalról.

A Vodafone Korlátlan Zeneletöltő szolgáltatására előfizetve december 15-től már nemcsak mobiltelefonra lehet korlátlanul zenét letölteni, de számítógépre is, sőt a www.korlatlanzene.hu/zenelejatszo oldalról mostantól mindenki ingyenesen hozzájuthat a Korlátlan Zene Lejátszóhoz is. Ennek segítségével könnyen böngészhetünk a www.korlatlanzene.hu oldalon, egy-egy számba bele is hallgathatunk, illetve ezeket (meglévő Vodafone live!-os Korlátlan Zeneletöltés előfizetéssel) számítógépre azonnal le is tölthetjük. A zenelejátszó nyílt forráskódú lejátszón és böngészőn alapul, aminek grafikus felhasználói felületét bárki saját igényeinek megfelelően alakíthatja.

A Korlátlan Zeneletöltés szolgáltatás megrendelhető a Vodafone live!-on a Zene & Csengőhang/ Korlátlan Zeneletöltés menüpontban, vagy SMS-ben: a ZENE szó elküldése a 1744-re majd válasz SMS-ben kapott live!-os link megnyitásával.

A Korlátlan Zeneletöltéssel így kevesebb, mint egy CD áráért (900 forint/2 hét) szerezhetőek meg kedvenc zenéink mobilra és számítógépre egyaránt – legálisan.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom