Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a legújabb Mio GPS navigáció – dugóhúzó funkcióval

Kütyük

Itt a legújabb Mio GPS navigáció – dugóhúzó funkcióval

A legújabb Mio Moov modellben már ott a TMC vevő.

A Mio Magyarországon is bemutatta a Mio Moov család legújabb tagját, a TMC-vel felszerelt, 4,3 colos kijelzős Moov 310-et. A beépített TMC (Traffic Message Channel, vagyis Forgalominformációs Csatorna) antennának köszönhetően az új készülék a közlekedési információkról is tájékoztatja a vezetőket, melyek segítségével a sofőrök elkerülhetik a forgalmi dugókat, a lezárt utakat vagy a friss baleseteket. Az adatok feldolgozásával a Mio Moov új útvonalat ajánl fel, mellyel könnyebbé és stresszmentesebbé teheti az utazást.


A TMC szolgáltatások az alábbi országokban elérhetőek: Ausztria, Belgium, Csehország, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Magyarország, Írország, Olaszország, Norvégia, Spanyolország, Svédország, Nagy-Britannia, Amerikai Egyesült Államok és Kanada.

A teljes Mio Moov termékcsaládhoz hasonlóan ez a modell is tartalmazza a Mio More szolgáltatáscsomagját, és a 38 európai ország térképét kínáló legújabb Mio Map szoftvert is. A NavPix segítségével a felhasználók fotókat tölthetnek le beépített GPS koordinátákkal, így a Mio Moov 310 elnavigálja őket a fényképes célpontokhoz is. A MioMore Desktop szoftvere több mint 1 millió koordinátákkal ellátott fotót tárol épületekről és érdekes helyekről, melyek ingyenesen letölthetőek a Flickr és a NavPix weboldalakról.

A SiRF InstantFix II technológia a készülék bekapcsolásakor előre kiszámítja a műholdak állását, így a GPS jelek segítségével akár 5 másodperc múlva is indulhat az útvonaltervezés. A legújabb Mio Moov modell is rendelkezik a helyi keresés funkcióval, mely lehetőséget nyújt további érdekes helyek (POI) megtalálásához is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés