Connect with us

technokrata

Jön a titkos Sony Ericsson C510

Kütyük

Jön a titkos Sony Ericsson C510

Friss információk az eddig egyszerűen csak ˝Kate˝ néven ismert készülékről.

Immár jó néhány hónapja nyílt titok, hogy a Sony Ericsson hamarosan be fog mutatni egy bizonyos ˝Kate˝ fejlesztési kódnevet viselő új mobiltelefont, melyről most friss hírek érkeztek. Immár tudni lehet, hogy a ˝Kate˝ végülis Sony Ericsson C510 néven debütál majd a kereskedelmi forgalomban, specifikációi pedig sajnos némileg elmaradnak a korábbi várakozásoktól.

A candybar, vagyis teljesen hagyományos kialakítású újdonság hátsó szekciójában a korábbi híradásokkal ellentétben nem 5 megapixeles, hanem 3 megapixeles kamerás modul lakozik. A digitális fényképezőgép kapcsán említést érdemel többek közt az autofókusz funkció, a mosolydetektálás, az arcérzékelés, a LED-fotófény, illetve a BestPic és Photofix szolgáltatás. A frontlencsét egyébként egy aktív lencsevédőt védi a különböző külső behatások ellen.

A Cyber-shot termékcsalád legújabb tagjába 120 MB belső memória kerül, ami természetesen bővíthető, még pedig Memory Stick Micro (M2) memóriakártyák révén. A nem túl nagy méretű, konkrétan 2,2 colos képátlójú TFT kijelzővel szerelt Sony Ericsson C510 várható ára egyelőre ismeretlen.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle