Connect with us

technokrata

Dupla SIM-kártyás Samsung luxusmobil

Kütyük

Dupla SIM-kártyás Samsung luxusmobil

A dél-koreai gyártó a jelek szerint nagyon ráérzett a dupla SIM-kártyás készülékek ízére.

Nem is olyan rég még csak névtelen kínai mobilokba lehetett egy helyett két SIM-kártyát behelyezni, ehhez képest ma már a Samsung kínálatában is számos különböző ilyen készülék lelhető fel. A D880, a D980, illetve a P240 révén megkezdett sort folytatja az S9402 Ego típusjelzésű újdonság, melyről először októberben írtunk, most pedig a termék hivatalos bejelentésére is sor került.

A Samsung S9402 Ego egy candybar, vagyis hagyományos kialakítású újdonság, melynek kijelzője előtt karcolásálló üveget helyeztek el, fémvázát pedig egy rendkívül ellenálló anyaggal, ródiummal (platinacsoportba tartozó fémes elem) vonták be. A készülék kezdőára várhatóan 1.400 euró (365 ezer forint) körül fog alakulni.

Az egyik SIM-kártyát illetően háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz), a másik SIM-et illetően pedig kétnormás (GSM 900/1800 MHz) telefon a vezeték nélküli technológiák közül a GPRS-t, az EDGE-et, illetve a Bluetooth 2.0-át támogatja. Az 1 GB-os belső memória microSD memóriakártyákkal bővíthető (maximum 8 GB), az energiaellátásról pedig egy 960 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik.

A kamera legfontosabb specifikációi közé tartozik az 5 megapixeles felbontás, a LED-segédfény, a képstabilizátor, illetve a mosolydetektálás. A 2 colos képátlóval rendelkező QVGA (320×240 pixel) kijelző 262 ezer színárnyalatú és AMOLED technológiájú, ezenkívül pedig még egy RDS funkciós sztereó FM rádió és egy Bang & Olufsen ICEPower audiochip is helyet kapott a 115x48x16 milliméter méretű, illetve 140 gramm tömegű mobilban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom