Connect with us

T-Mobile: megújult a web´n´walk

Kütyük

T-Mobile: megújult a web´n´walk

A számítógépeken már megismert funkciókkal bővült és személyre szabható a megújult T-Mobile web´n´walk portál.

Megújult, többek között személyre szabható tartalmakat és beállításokat, közvetlenebb iWiW és e-mail elérést, a választott TV-csatornák és mozik aktuális műsorának azonnali megtekintését kínálja a T-Mobile web´n´walk portálja, amellyel mobiltelefonon is könnyen elérhető az internet. A web´n´walk portál újdonságaival a felhasználó számára legfontosabb aktuális információk akár keresés nélkül hozzáférhető válnak.

A T-Mobile korábban bevezetett web´n´walk szolgáltatásával a mobiltelefonok kijelzőjén könnyedén böngészhetők az internetoldalak, azaz a világhálón elérhető tartalmak akár útközben is elérhetők, megtekinthetők. Az arra alkalmas készülékekkel többnyire egy gombnyomással megtekinthető a web´n´walk portál, mely december 1-jétől a már meglévő sokoldalú tartalomkínálaton túl számos újdonsággal, funkcióval segíti a felhasználókat.

A web´n´walk megújult portálja ugyanis a számítógépek világában is elterjedt eszközökön – úgynevezett widget-eken – keresztül ezentúl a felhasználó igényei szerint testre szabható. Emellett újdonságként az internetböngészőkben megszokott címsor segíti a navigációt, így egyszerűbben írható be a felhasználó által megtekinteni kívánt honlap URL-je. A portál igény szerint ezeket a címeket egy ideig eltárolja, így az utoljára látogatott oldalak egyben kedvencekként is megtekinthetők az előzményekből.

További fontos újítás a testre szabható ˝Kedvenceim˝ funkció, mellyel a portál nyitó oldalának számos eleme szabadon alakítható. Különböző témák szerint a felhasználó könnyedén rendezheti a számára fontos információkat. Választhatók a Magyarország különböző régiói szerinti, 3 napra vonatkozó időjárás-előrejelzések, amelyekre kattintva további részletes információk, szöveges leírások olvashatók. Szintén hasznos a TV-műsor funkció, amelyben a választott 3 TV-csatorna aktuális műsora olvasható, és elérhetők a PORT.hu adatbázisa alapján frissülő információk is. A hasonló elven működő színház és mozi információk esetén pedig egy adott mozi vagy színház aktuális műsorkínálata válik megtekinthetővé. Az RSS olvasóval az internetes portálok és kedvenc oldalak legfontosabb újdonságai és hírei követhetők nyomon.

Szintén új az iWiW modul, amellyel a portálon naprakészen követhető az iWiW-profil állapota, az ismerősök jelölései, az üzenetváltások. A legfontosabb információkon túl természetesen a felhasználó egy gombnyomással meglátogathatja az iWiW teljes mobilos felületét is. Az e-mail eszköztár segítségével gyorsan elérhetők a postafiókra vonatkozó legfontosabb információk, és láthatók a legutolsó levelek, így pl. a t-email kifejezetten erre a felületre optimalizált levelei is.

A T-Mobile megújult web´n´walk portálja és az internetoldalak a Net csomagok, így a mobilos böngészéshez ajánlott Net 30 és Net 80 előfizetése, 1 éves hűségnyilatkozat vállalása esetén most 2 teljes hónapig havi díj nélkül böngészhetők.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom