Connect with us

technokrata

Még több TV a mobiltelefonokon

Kütyük

Még több TV a mobiltelefonokon

Az új Extra csomaggal már 19 TV-csatorna adását nézhetik Mobil TV-n a T-Mobile-osok.

Decembertől az új Extra csomag révén tovább bővül a T-Mobile Mobil TV szolgáltatásának csatornaválasztéka. A Mobil TV előfizetői a jelenlegi 13 csatornán túl a havi 900 forintért előfizethető Extra csomaggal további 6 új TV adását nézhetik mobiltelefonjukon.

A legnagyobb hazai mobilszolgáltató Mobil TV szolgáltatásával kedvező feltételekkel lehet mobiltévézni, hiszen 1.900 forintos havi díj ellenében az adott hónapban 10 órán át 13 csatorna – például Magyar Televízió, National Geographic, VIVA, Eurosport, TV6 – adása követhető nyomon az arra alkalmas 3G/HSDPA-s mobilkészülékeken. A díjazás kiszámítható, hiszen az előfizetők a havi díjban foglalt 10 órát felhasználva óránként 190 forintért mobiltévézhetnek.

A T-Mobile december 1-jétől új, kiegészítő csomagot vezet be, mellyel az alapcsomag mellé igényelhetően 900 forintos havi díjért újabb 6 csatorna, a Cool TV, a Poén, a Sorozat+, a Sport Klub, a Sport Klub+ és a DOQ érhető el. Az Extra csomagban megrendelt csatornákkal együtt az alapcsomagban foglalt 10 órányi időben így összesen 19 adó műsora nézhető mobiltelefonon, és ezzel a T-Mobile a hazai mobilszolgáltatók közül a kedvező ár mellett továbbra is a legnagyobb csatornaválasztékot biztosítja.

Az Extra csomag bevezetését a T-Mobile akciós kedvezménnyel teszi még előnyösebbé. Az Extra csomag előfizetői 2008. december 1. és 2009. február 28. között az alapcsomagban foglalt 10 órán felül további 5 órát, azaz 50 százalékkal többet tévézhetnek mobiljukon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle