Connect with us

Hirdetés

technokrata

Színes kijelzős HSDPA router – mobil net megosztásra

Kütyük

Színes kijelzős HSDPA router – mobil net megosztásra

Egy nagy tudású és elegáns megjelenésű készülék a mobil net kapcsolat megosztására.

A Nova Media bemutatta legfrissebb fejlesztését, mely nem más, mint egy minden hájjal megkent HSPA router. A készülékbe egyszerűen be kell csúsztatni a SIM-kártyánkat, melyen keresztül a masina felcsatlakozik a szolgáltatónk mobil adatátviteli hálózatára. Az ily módon létrehozott Internet kapcsolat aztán vezetékek használata nélkül (Wi-Fi) és vezetékes módon (Gigabit Ethernet) is megosztható a számítógépeink, vagy mobiltelefonjaink, PDA-ink között.

A 150x100x32 milliméter méretű és 255 gramm tömegű GlobeSurfer III megfelelő lefedettség esetén maximum 7,2 Mbit/s-os HSDPA letöltési sebességet képes biztosítani, HSUPA fronton pedig legfeljebb 5,76 Mbit/s-os feltöltési sávszélességet tesz lehetővé. A kis színes kijelzőről egyszerűen leolvasható a térerő, ezenkívül pedig akár SMS-eket és a csatlakoztatott felhasználók adatait is meg tudja jeleníteni a display.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) berendezés a mai elvárásoknak megfelelően WEP/WPA/WPA2, illetve GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA kompatibilis, USB porton keresztül pedig külső merevlemez, illetve nyomtató is csatlakoztatható rá. A Windows XP, Windows Vista és Mac OS X kompatibilis és akár külső antennával is ellátható GlobeSurfer III sajnos nem olcsó, ára 339 euró (90 ezer forint).

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés