Connect with us

technokrata

Exkluzív Sony Ericsson Xperia X1 a hazai T-Mobile-nál

Kütyük

Exkluzív Sony Ericsson Xperia X1 a hazai T-Mobile-nál

A T-Mobile a mai naptól a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként és 2008-ban kizárólagosan forgalmazza a Sony Ericsson új smartphone-ját, az X1-et.

A relatíve kisméretű X1 800×480 pixel felbontású érintőkijelzővel és QWERTY billentyűzettel, valamint optikai joystickkal egyaránt rendelkezik, megkönnyítve ezzel a készülék használatát és az adatbevitelt. A Windows Mobile 6.1-es operációs rendszerű okostelefon egyedi, paneles Xperia kezelőfelületet kapott.

Többek között az internetböngésző, a professzionális e-mailezés, a dokumentumszerkesztés és a multimédiás szolgáltatások egyaránt elérhetők, és a beépített A-GPS-vevőnek köszönhetően az X1 navigációra (például iGO 8) is alkalmas. A kommunikációra termett készülék esetén a gyors adatátvitelt a 3G/HSDPA/HSUPA és a WLAN biztosítja, és a 3,2 megapixeles, autofókuszos kamerának köszönhetően az X1 a fotózás és a videofelvételek terén szintén kiválóan helytáll.

Az X1 mától új előfizetéssel és 2 éves hűségnyilatkozattal 129.990 forintért kapható a T-Mobile-nál, és 49.950 forintos kezdőrészlettel, 12 havi kamatmentes részletre is elvihető. Az X1 multimédiás és teljes körű kommunikációs képességei a T-Mobile közel 260 településen elérhető szélessávú hálózatán teljes mértékben kihasználhatók. Ráadásul a készülékhez választott Net csomagra vállalt 1 éves hűségnyilatkozat esetén két teljes hónapon át havidíjmentesen lehet internetezni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle