Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kémfotók: érintőkijelzős új Motorola – az iPhone kihívója?

Kütyük

Kémfotók: érintőkijelzős új Motorola – az iPhone kihívója?

Ez a készülék lesz az amerikai gyártó megmentője?

Először idén augusztusban írtunk arról, hogy a Motorolánál már javában folyik egy bizonyos Attila kódnevű készülék fejlesztése, mely masináról most végre megérkeztek az első kémfotók.

A Motorola Attila egy vadonatúj, Windows Mobile 6.1 Professional operációs rendszert futtató smartphone, melynek előlapját egy az iPhone-énál kisebb méretű, 2,8 colos képátlójú TFT érintőkijelző uralja: a 320×240 pixeles felbontású panel 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. Hagyományos billentyűzetet ezúttal nem kapunk, a kijelző alatti navigációs megoldás pedig leginkább a BlackBerry-féle spéci Trackballhoz hasonlítható.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) újdonság nem csak GPRS, EDGE és UMTS, hanem HSDPA támogatást is kapott, ráadásul nem csak 3,6, hanem 7,2 Mbit/s-os sebességgel is képes magába szippantani az adatokat. A Qualcomm 7201A chipsetes (528 MHz-es processzor) készülék kapcsán említést érdemel még az 1,8 Mbit/s-os HSUPA, a GPS, a Wi-Fi (802.11b/g) és Bluetooth 2.0 (A2DP) kompatibilitás, illetve az 1.130 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor. A kamera felbontása egyelőre ismeretlen.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés