Connect with us

technokrata

Elismert tudás: 8 megapixeles Samsung GPS-mobil

Kütyük

Elismert tudás: 8 megapixeles Samsung GPS-mobil

A Samsung high-end készüléke rangos elismerésben részesült.

A Samsung bejelentette, hogy idén a cég i8510 INNOV8 típusjelzésű mobilja zsebelte be az ˝Asia Mobile Award˝-ot, még pedig a legjobb mobil szélessávú készülék kategóriában. A GSMA szakmai zsürijének tagjai azért ítélték ennek a modellnek a díjat, mert szerintük az i8510 INNOV8-ben gyakorlatilag minden fejlett mobil technológia elérhető.

Samsung i8510 INNOV8
Az S60 3rd Edition Feature Pack 2 (Symbian 9.3) operációs rendszerű masina hátlapjában immár nem egy 5, hanem egy 8 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modult találunk, mely természetesen autofókuszos, azonban kár, hogy az optikai zoom, illetve a xenon vaku kimaradt belőle. Utóbbi hiányában be kell érnünk egy dupla LED-segédfénnyel. Az automatikus működésű lencsevédőt kapott kamera egyébként arcfelismerő és mosolydetektáló funkciót, képstabilizátort, panoráma módot, geotagginget és WDR (Wide Dynamic Range) funkciót is kapott. A videófelvevő maximum 120 képkocka/másodperc sebességre képes, QVGA (320×240 pixel) felbontás mellett, de ezenkívül a VGA/30 fps üzemmód sem hiányzik belőle.

Ugyancsak QVGA felbontású a TFT technológiájú, 2,8 colos képátlójú kijelző, mely 16 millió színárnyalat büszke tulajdonosa, képe pedig az integrált mozgásszenzornak köszönhetően automatikusan elfordul, ha elforgatjuk magát a telefont. A készülékbe 128 MB RAM került, no és persze (kiviteltől függően) 8-16 GB adattároló memória, mely microSD memóriakártyával egészen 24 GB-ig bővíthető. A csukott helyzetben 106,5 milliméter hosszú, 53,9 milliméter széles és 17,2 milliméter vastag telefon GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA (7,2 Mbit/s) hálózatokban használható, ezenkívül pedig Wi-Fi-t és Bluetooth 2.0-át (A2DP) is kapunk a pénzünkért.

A Samsung i8510 INNOV8 kapcsán említést érdemel még az integrált GPS-vevő (A-GPS), a sztereó FM rádió (RDS), a szabványos 3,5 milliméteres audio csatlakozó aljzat, a dupla hangszóró, a DivX és DLNA kompatibilitás, a dedikált 3D grafikus processzor, illetve az 1.200 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor (280 óra készenlét).Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák