Connect with us

Hirdetés

technokrata

Piacon a 8 megapixeles, karcsú LG csúszkamobil

Kütyük

Piacon a 8 megapixeles, karcsú LG csúszkamobil

Az LG a nagy felbontású kamera modult ezúttal karcsú formával párosította.

Az LG tartotta magát korábbi ígéretéhez, miszerint novemberben megkezdi a KC780-as mobiltelefon kereskedelmi forgalmazását: az újdonság elsők közt az Egyesült Királyságban jelent meg a piacon, ahol is az Orange nevezetű szolgáltatónál új előfizetés vásárlása és hűségnyilatkozat vállalása esetén gyakorlatilag ingyen és bérmentve kapható a telefon. Ezzel kapcsolatban sajnos nem túl jó hír, hogy a KC780-at a hazai LG várhatóan nem fogja hivatalosan forgalmazni, mint azt az ugyancsak 8 megapixeles kamerás LG Renoir hazai sajtóbemutatóján megtudtuk. Ez persze nem jelenti azt, hogy szürkeimportban ne érkezne majd Magyarországra ilyen készülék…

Az újdonság kamera moduljában egy 8 millió képpontot (3.264×2.448 pixel) számláló CMOS szenzor teljesít szolgálatot. A videófelvevő D1, vagyis 720×480 pixeles felbontás mellett 30 képkocka/másodperc sebességű felvételeket készít. A vaku sajnos nem xenonos, hanem LED-es, ezenkívül pedig említést érdemel, hogy a Schneider-Kreuznach optikás és autofókuszos kamera arcfelismerésre, képstabilizálásra és vörösszem-hatás csökkentésre is képes, maximális fényérzékenysége pedig ISO1600.

A háromnormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) készülék többek közt azért lehet olcsó, mert a HSDPA, az UMTS, a Wi-Fi és a GPS is kimaradt belőle, így a vásárlóknak ezúttal be kell érniük az EDGE, GPRS és Bluetooth (2.1) wireless technológiákkal. A szétcsúsztatható kialakítású LG KC780 belső memóriája 140 MB kapacitású és microSD memóriakártyákkal bővíthető (maximum 8 GB).

A 119 gramm tömegű telefon csukott helyzetben 107 milliméter hosszú, 52 milliméter széles és 13,9 milliméter vastag, a 2,4 colos TFT kijelző pedig QVGA (320×240 pixel) felbontású és 262 ezer színárnyalatú. Végül, de nem utolsó sorban szólnunk kell még a DivX támogatásról, az RDS funkciós sztereó FM rádióról, a mozgásszenzorról, az egyedi Bluetooth-webcam funkcióról, illetve a 900 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorról (450 órás készenlét, 6 órás beszélgetési idő).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés