Connect with us

technokrata

A magyar T-Mobile-nál 135 ezerbe kerül a kártyás iPhone 3G

Kütyük

A magyar T-Mobile-nál 135 ezerbe kerül a kártyás iPhone 3G

Hétfőtől a hazai T-Mobile már Domino konstrukcióban is árusítja az iPhone 3G-t.

Az Apple népszerű készüléke, az iPhone 3G 2008. november 24-étől már Domino kártyával is megvásárolható a T-Mobile-nál. A készülék kizárólagos hazai forgalmazójának kijelölt üzleteiben az Apple iPhone 3G 8 GB-os verziója Domino konstrukcióban 134.970, a 16 GB-os pedig 139.980 forintért kapható, és a telefonhoz egy, 12 hónapon át havi 10 percnyi belföldi beszélgetést tartalmazó Domino SIM kártya jár.

Az iPhone-t az értékesítéskor az üzletben azonnal aktiválják, így az akár azonnal használható, de természetesen a Domino konstrukciónak köszönhetően ajándékba is adható. Emellett a Domino kártyások számára is elérhető Net csomagokkal teljes mértékben kihasználhatók az iPhone képességei. A készülékkel együtt megvásárolt Domino SIM-en a havonta elérhető percek az adott hónapban beszélhetők le. További kedvezményként a T-Mobile 2008. december 31-éig tartó karácsonyi akciójában vásárolt iPhone-okhoz is 3.000 ajándék perc jár. A 3.000 perc 2009. január 31-ig használható fel belföldi T-Mobile és T-Home vezetékes irányba, hétköznapokon este 10-től reggel 7 óráig, valamint hétvégéken és munkaszüneti napokon.

A T-Mobile augusztus 22-e óta forgalmazza Magyarországon a világszerte várva várt készüléket. Az értékesítési adatok, valamint a szolgáltató felmérése alapján az iPhone-t vásárlók kimagaslóan elégedettek a különleges, rendkívül újszerű kezelőfelülettel rendelkező telefonnal. Az iPhone 3G ugyanis ötvözi az iPhone összes képességét a szélessávval, jelentősen gyorsabb az első iPhone generációnál, beépített GPS-vevője révén helyfüggő mobilszolgáltatásokat képes nyújtani. Az új iPhone szoftver támogatja a Microsoft Exchange ActiveSync megoldást, valamint több ezer külső fejlesztésű alkalmazást, amelyek már elérhetők az iPhone SDK-nak köszönhetően. Az iPhone 3G-vel a T-Mobile közel 260 települést lefedő, a lakosság több mint 64 százaléka számára elérhető szélessávú hálózatán még teljesebb élmény az internetezés és az e-mailezés. A kiterjedt és jó minőségű szélessávú elérés azért is szükséges, mert az iPhone funkcióit a hazai T-Mobile-osok a lehető legteljesebb mértékben kihasználják. A körükben végzett felmérés szerint 97 százalékuk rendszeresen internetezik iPhone-ján.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle