Connect with us

technokrata

12 megapixeles lesz a következő Sony Ericsson Xperia?

Kütyük

12 megapixeles lesz a következő Sony Ericsson Xperia?

A nemrégiben debütált Xperia X1 hamarosan új követőre talál majd.

A Sony Ericssonnál állítólag már javában zajlanak egy vadonatúj Xperia smartphone fejlesztési munkálatai: a jelenleg Sore fejlesztési kódnevet viselő okostelefon várakozások szerint valamikor 2009-ben debütál majd. A telefon az alábbi képeken vehető szemügyre, azonban nem árt megjegyezni, hogy ezek csupán koncepciótervek, nem pedig a valós készüléket bemutató fotók.

A Sony Ericsson Xperia X1-nél olcsóbbra tervezett újdonság két irányban szétcsúsztatható kialakítású, vagyis e tekintetben leginkább a Nokia N95-ös mobilokhoz hasonlatos. Az operációs rendszer szerepét ezúttal már a vadonatúj, és hivatalosan csak valamikor jövőre bemutatkozó Microsoft Windows 7 tölti be, a számítási feladatokat pedig egy 1 GHz-es Qualcomm processzor hajtja végre.

A koncepcióterven a telefon hátlapján egy 12 megapixeles kamerás modul fedezhető fel, ami egyébként több mint furcsa, lévén, hogy az igazán nagy felbontású fényképezőgépeket a Sony Ericsson mindig a Cyber-shot sorozatban szokta bevezetni. Emlékezetes, hogy korábbi pletykák szerint a vállalat első 12 megapixeles telefonja, a Cyber-shot brandes Kokura várhatóan 2009 karácsonyán debütál majd a piacon, a Sony Ericsson Xperia X1-ben pedig egy mindössze 3 megapixeles kamera található. A cég jelenlegi legnagyobb felbontású kamerás mobilja a Sony Ericsson C905, melynek segítségével maximum 8 megapixeles fotók készíthetők.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle