Connect with us

technokrata

CES 2009: a legújabb navigációs megoldás

Kütyük

CES 2009: a legújabb navigációs megoldás

A GPS Tuner 6.0 bemutatkozik Las Vegasban.

A világ legnagyobb szórakoztató elektronikai vásárán, a minden év januárjában Las Vegasban megrendezésre kerülő CES-en újra lesz egy magyar kiállító, a TC-NET Kft. A szórakoztató elektronika legújabb fejlesztéseit és új trendjeit bemutató gigantikus méretű kiállításon mutatkozik be a piacvezető, számos nemzetközi díjat elnyert cég off-road navigációs szoftverének legújabb, 6.0-s verziójával, mely ott segít a felhasználóknak, ahol a hagyományos autós navigációs megoldások már nem segítenek.

A Szórakoztató Elektronikai Szövetség által évente megrendezésre kerülő kiállításon 30 termékkategóriában 2.700 kiállító vonul fel; a négynapos kiállításra pedig közel 150.000 látogató kíváncsi. A nemzetközi CES 2009 kiállításon, saját standján mutatja be a TC-NET Kft. off-road navigációs szoftverének vadonatúj verzióját, a 6.0-t. A GPS Tuner névre hallgató szoftver 2005-ben, 2006-ban és 2007-ben is folyamatosan elnyerte az amerikai Pocket PC Magazine által szervezett Best Offroad Software Awards díjat, 2008 szeptemberében pedig a Pocket PC Magazine a német kiadásában a legsokoldalúbb GPS szoftverként magasztalta, a Pocket PC-n használható, jelenlegi megoldások közül.

Az új navigációs eszköznek számos alkalmazási területe van, elsősorban a nyílt terepen végzett sporttevékenységek, mint futás, kerékpározás, síelés, hegymászás, túrázás, vitorlázás, terepmotorozás, rally vagy off-road autózás. Emellett olyan szakmák képviselői is kiválóan használhatják mint az erdészek, halászok, mezőgazdászok, katonai- vagy egyéb különleges mentőosztagok is. A 6.0 verzió 3D-s grafikával, új funkciókkal és a meglévő alkalmazások továbbfejlesztésével nyújt még nagyobb segítséget a terepen.

˝A gyártók hagyományosan a las vegasi CES-en mutatják be legújabb termékeiket, ezért kézenfekvőnek éreztük, hogy a szoftver új verzióját – mely nagyon jól sikerült és érzéseink szerint a piacon egyedülálló lesz – itt mutassuk be először. Az off-road iránt érdeklődők megnézhetik, kipróbálhatják, és első kézből kaphatnak információt a fejlesztőtől. A kiállítás természetesen üzleti kapcsolatok építésére is szolgál; nem titkolt célunk további partnereket találni, és a GPS Tuner márkanevet ismertebbé tenni˝ – hangsúlyozta a kiállítás előtt Tárnok Gábor, a fejlesztő cég vezető programozója.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák