Connect with us

technokrata

5 megapixeles LG Prada II tapimobil – spéci Bluetooth karórával

Kütyük

5 megapixeles LG Prada II tapimobil – spéci Bluetooth karórával

A második LG Prada telefonhoz egy egyedi kiegészítő is érkezik.

Az LG bejelentette, hogy Európában egy stílusos megjelenésű, high-tech Bluetooth karóra is elérhető lesz a második Prada mobilhoz. Mint ismeretes, a kereskedelmi forgalomban ezekben a hetekben felbukkanó LG Prada II (headsettel, bőrtokkal) ajánlott végfelhasználói ára 600 euró (160 ezer forint), a Prada Link nevezetű karóra pedig 299 eurót (80 ezer forint) kóstál.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) újdonság a mai elvárásoknak megfelelően nem csak a GPRS, EDGE és UMTS, hanem a HSDPA technológiát is támogatja, így segítségével megfelelő lefedettség esetén akár 7,2 Mbit/s-os letöltési sebesség is elérhető. Wireless fronton említést érdemel még a 802.11b/g szabványú Wi-Fi, illetve az A2DP profilos Bluetooth 2.1. GPS-vevő sajnos nincs az új Prada telefonban.

A vizuális megjelenítésről egy 3 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú érintőkijelző gondoskodik, a maga WQVGA (400×240 pixel) felbontásával, illetve 16 millió színárnyalatával. Az integrált mozgásérzékelőnek köszönhetően a kijelzőkép automatikusan elfordul, annak megfelelően, hogy éppen milyen helyzetben tartjuk a kezünkben a telefont. Az integrált digitális fényképezőgép modul az LG KF750-hez, illetve az LG KU990-hez (Viewty) hasonlóan egy 5 megapixeles felbontású CMOS szenzorra épül (az első Prada-ban egy 2 megapixeles kamera volt). A LED-vakus és Schneider-Kreuznach optikás kamera természetesen autofókuszos, illetve VGA felbontású, valamint 30 képkocka/másodperc sebességű videókat rögzít.

A teljes QWERTY billentyűzetet felvonultató, szétcsúsztatható kialakítású LG Prada II kapcsán nem mehetünk el szó nélkül továbbá a TV-kimenet, a sztereó FM rádió (RDS), illetve a microSDHC támogatás (maximum 8 GB) mellett sem. Az (iPhone-hoz hasonlóan) Infineon chipsetes készülék energiaellátásáról egy 950 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik. A telefon csukott helyzetben 104,5 milliméter hosszú, 54 milliméter széles és 16,8 milliméter vastag.

Megjegyzendő, hogy a 2007-ben debütált első Prada mobilból (KE850) eddig már több mint 1 millió darabot adott el az LG – a telefont hazánkban a mobil szolgáltatók közül jelenleg a Vodafone forgalmazza, 99.990 forintos előfizetéses áron. Emlékeztetőül egy fotó az első Prada készülékről:Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák