Connect with us

technokrata

Most duplán nyerhet, aki mobiltelefonnal lottózik

Kütyük

Most duplán nyerhet, aki mobiltelefonnal lottózik

Értékes nyeremények a Vodafone és a Szerencsejáték Zrt. közös Mobil Lottó játékában.

November 17. és december 14. között értékes nyereményeket sorsolnak ki a Vodafone azon havidíjas előfizetői között, akik SMS-en keresztül ˝adják fel˝ lottószámaikat. A Napi nyeremények mellett hetente egy Sony MP4 lejátszó kerül kisorsolásra, a főnyeremény pedig egy két személyre szóló egyhetes utazás Ausztráliába és Forma-1 VIP belépő a 2009. évi nagydíj szezonnyitó ausztrál futamára.

November 17-től minden Vodafone havidíjas előfizetéssel rendelkező ügyfél részt vesz a Vodafone és a Szerencsejáték Zrt. által közösen szervezett Mobil Lottó játékban, aki SMS-en keresztül adja fel az Ötös-, Hatos- és Skandináv lottót, Puttót, Kenót, vagy sportfogadásokat – totót és góltotót – indít, valamint regisztrál a www.mobillotto.hu oldalon. Minél több vagy többféle Mobil Lottó vásárlásával a nyerési esélyek tovább nőnek.

A játék időtartama alatt naponta kisorsolnak egy mobiltelefont az alábbi modellek közül: Sony Ericsson W660, Samsung F480, Nokia 6210 Navigator és LG KU990. Hetente egy Sony NWZ-A828 MP4 Walkman is kisorsolásra kerül azok között, akik az adott héten SMS-ben vásároltak Mobil Lottót. A játék fődíja egy két személyre szóló egyhetes utazás Ausztráliába izgalmas programokkal, mint például a két személyre szóló VIP belépő a Forma-1 2009. évi nagydíjának szezonnyitó futamára.

A Mobil Lottó játék 2008. december 14-én zárul, a napi, heti nyertesek listája folyamatosan, a fődíj nyertesének neve pedig december 16-tól a www.mobillotto.hu oldalon lesz elérhető.

A Mobil Lottó szolgáltatás ára, a nyerési esélyek, valamint az egyéb feltételek megegyeznek a papír alapú szerencsejáték fogadással. Ezenkívül a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges két normál díjas SMS ára kerül felszámításra minden vásárlásnál. A Mobil Lottó szolgáltatást valamennyi havidíjas Vodafone ügyfél igénybe veheti. Az SMS-ben történő fogadás előzetes regisztrációt nem igényel, ellenértékét az ügyfél havi telefonszámlája keretében utólag egyenlíti ki. A Mobil Lottó szerencsejáték kódjai és a szolgáltatással kapcsolatos minden egyéb hasznos információ megtalálható a Vodafone honlapján.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle