Connect with us

technokrata

Mobiltelefon toplista: továbbra is tarol az iPhone 3G

Kütyük

Mobiltelefon toplista: továbbra is tarol az iPhone 3G

A Krusell október havi 10-es toplistáján nem meglepő módon ismét az Apple iPhone 3G került az első helyre.

A különböző bőrtokok és hordtáskák gyártásával és forgalmazásával foglalkozó, több mint 50 országot és 6 kontinenst lefedő svéd gyártó által összeállított eladási listán idén októberben az Apple második mobiltelefonja található az első helyen, hasonlóan az előző hónaphoz. Mint ismeretes, az Apple júliusban dobta piacra a júniusban bejelentett iPhone 3G-t, mely augusztus vége óta hazánkban is kapható (a T-Mobile-nál).

Ebben a hónapban elvesztette második helyét a HTC Touch Diamond, mely most már csak a negyedik, ily módon cserélve helyet a Sony Ericsson C702-vel. A bronzérmet ezúttal a szeptemberben még csak ötödik Nokia 3109 zsebelte be.

Az ötödik pozícióban új belépőként a Samsung i900 Omnia található, a korábban harmadik Nokia E51 smartphone pedig most a hatodik. A Nokia 6300 egy helyet rontott, így jelenleg a hetedik a sorban. A Nokia E71 business okostelefon a tizedikről a nyolcadik helyre kapaszkodott fel, a Nokia N95 8GB pedig egyet rontott, így most a kilencedik pozíciót tudhatja magáénak. A toplista végén az előző hónapban még nyolcadik Nokia 6220 leledzik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák