Connect with us

technokrata

Szimplán a leggyorsabb

Kütyük

Szimplán a leggyorsabb

Az Asus újdonsága abszolút nem szenved teljesítményhiányban.

A tajvani székhelyű gyártó hivatalosan is bejelentette legfrissebb fejlesztését, mely nem más, mint az elsősorban üzleti felhasználóknak szánt, P565 típusjelzésű PDA-mobil. A masina ˝agya˝ egy 800 MHz-es órajelen ketyegő Marvell Tavor processzor, mely kategóriájában jelenleg a legnagyobb teljesítményű chip.

A kijelzőre sem lehet egyetlen rossz szavunk sem, hiszen a 2,8 colos képátlóval rendelkező TFT display nem QVGA (320×240 pixel), hanem VGA (640×480 pixel) felbontású, vagyis kellően részletgazdag képmegjelenítésre képes. A mai trendnek megfelelően az Asus is gondoskodott arról, hogy a Windows Mobile 6.1 Professional operációs rendszert elrejtse a felhasználók szeme elől: a Glide felhasználói interfész leginkább a HTC-féle TouchFLO 3D-hez hasonlítható.

A 102 milliméter hosszú, 60,5 milliméter széles, 16 milliméter vastag és 120 gramm tömegű készülék 128 MB ROM-ot és 256 MB RAM-ot kapott, bővítőslotjába pedig microSDHC memóriakártyák helyezhetők be. A digitális fényképezőgép modulban egy 3 millió pixelt számláló CMOS szenzor teljesít szolgálatot – az autofókuszos, de sajnos villanófény nélküli kamera maximum 320×240 pixeles, 24 fps sebességű MPEG4 videókat képes rögzíteni.

A GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA (3,6 Mbit/s), Wi-Fi és Bluetooth 2.0 kompatibilis Asus P565-ben továbbá egy SiRFstar III GPS-vevő és egy 1.300 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor is helyet kapott. A PDA-mobil árával kapcsolatban egyelőre sajnos még nem nyilatkozott az Asus.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom