Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szimplán a leggyorsabb

Kütyük

Szimplán a leggyorsabb

Az Asus újdonsága abszolút nem szenved teljesítményhiányban.

A tajvani székhelyű gyártó hivatalosan is bejelentette legfrissebb fejlesztését, mely nem más, mint az elsősorban üzleti felhasználóknak szánt, P565 típusjelzésű PDA-mobil. A masina ˝agya˝ egy 800 MHz-es órajelen ketyegő Marvell Tavor processzor, mely kategóriájában jelenleg a legnagyobb teljesítményű chip.

A kijelzőre sem lehet egyetlen rossz szavunk sem, hiszen a 2,8 colos képátlóval rendelkező TFT display nem QVGA (320×240 pixel), hanem VGA (640×480 pixel) felbontású, vagyis kellően részletgazdag képmegjelenítésre képes. A mai trendnek megfelelően az Asus is gondoskodott arról, hogy a Windows Mobile 6.1 Professional operációs rendszert elrejtse a felhasználók szeme elől: a Glide felhasználói interfész leginkább a HTC-féle TouchFLO 3D-hez hasonlítható.

A 102 milliméter hosszú, 60,5 milliméter széles, 16 milliméter vastag és 120 gramm tömegű készülék 128 MB ROM-ot és 256 MB RAM-ot kapott, bővítőslotjába pedig microSDHC memóriakártyák helyezhetők be. A digitális fényképezőgép modulban egy 3 millió pixelt számláló CMOS szenzor teljesít szolgálatot – az autofókuszos, de sajnos villanófény nélküli kamera maximum 320×240 pixeles, 24 fps sebességű MPEG4 videókat képes rögzíteni.

A GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA (3,6 Mbit/s), Wi-Fi és Bluetooth 2.0 kompatibilis Asus P565-ben továbbá egy SiRFstar III GPS-vevő és egy 1.300 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor is helyet kapott. A PDA-mobil árával kapcsolatban egyelőre sajnos még nem nyilatkozott az Asus.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés