Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kína ismét támadásba lendül

Kütyük

Kína ismét támadásba lendül

…ezúttal vadonatúj smartphone készülékek segítségével.

A Huawei név feltehetően egyre többek számára hangzik ismerősen, hiszen a hazai Vodafone tavaly kezdte meg és nemrégiben fejezte be HSDPA rendszerének Huawei technológiára történő átállítását, ezenkívül pedig néhány Huawei gyártmányú telefon is fellelhető a vörös szolgáltató kínálatában.

Nos ez a dinamikusan terjeszkedő kínai cég most bejelentette, hogy a közeljövőt illetően igen komoly smartphone tervekkel rendelkezik. James Chen, a vállalat egyik vezetője az üggyel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy a Huawei hamarosan vadonatúj, Symbian és Android szoftveres okostelefonokkal fog megjelenni a piacon. Emberünk egyelőre nem kívánta elárulni, hogy pontosan mikor és pontosan hány új smartphone-t ad majd ki a Huawei, azt viszont elmondta, hogy a Huaweinek nincs szüksége külsős partnerre ahhoz, hogy saját márkajelzéssel ellátott smartphone-okat tudjon piacra dobni (elsősorban az alsó-középkategóriában).

Ahogy arról már beszámoltunk, a Huawei egyik legfrissebb fejlesztése a Vodafone 830 típusjelzésű újdonság, mely egy 7,2 Mbit/s-os HSDPA sebességre képes, 3 megapixeles kamerával felvértezett csúszkamobil. A telefon érdekessége, hogy amennyiben valaki a notebookjára szeretné csatlakoztatni és modemként használni, akkor egyáltalán nem kell foglalkozni a driverek CD-ről történő feltelepítésével, ugyanis minden meghajtó rajta van a telefonon, és azok teljesen automatikusan települnek a PC-re.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés