Connect with us

technokrata

Új életre kel az MP3 muzsika – itt a Philips FullSound

Kütyük

Új életre kel az MP3 muzsika – itt a Philips FullSound

A Philips kiadta GoGear MP3 lejátszóinak FullSound funkcióval ellátott második generációját.

A Philips szabadalmaztatott FullSound technológiája visszaadja az MP3 zeneszámok számára a természetes életszerűséget és dinamikát. A felhasználók MP3/MP4 lejátszójukon hasonló hangminőséget élvezhetnek, mint otthoni hi-fi, vagy házimozi rendszerükön. A széria prémium kategóriás GoGear SA52xx modelljei, high-end fejhallgatóval kerülnek forgalomba.

A hordozható MP3 lejátszók tulajdonosai az MP3 formátumú zenék gyenge hangminőséget kritizálják a legtöbbet. A legújabb generációs Philips GoGear termékekben megtalálható a Philips új FullSound technológiája, amely jelentősen feljavítja az MP3 lejátszás hangminőségét. A Philips FullSound hangzásjavító kielemzi a zenei jelet, és dinamikailag gazdagabbá teszi azt, feljavítva a frekvencia tartományt és a hangzás teltségét. A FullSound visszaállítja azokat az érzelmeket és melegséget, melyet az MP3 tömörítés elvett a zenéből, biztosítva a valósághűen visszaállított zenei részleteket.

A tömörített jelet a hangprocesszor újra feldolgozza, másodpercenként 10 millió műveletet hajtva végre, anélkül, hogy nem kívánatos zaj, vagy torzítás kerülne a természetesen tiszta és erőteljes hangzásba. A mellékelt ábra illusztrálja a hang dinamikáját, vagyis a viszonyt a leghalkabb (legkisebb) és leghangosabb (legnagyobb) zenei részletek között a FullSound be (jobb) és kikapcsolt (bal) állapotában.

A FullSound technológia többek között a következő GoGear termékekben található meg:
Philips GoGear SA52XX (4-16 GB)
A széria csúcsmodelljei az SA52XX típusszámú modellek, melyek 2,8 colos kijelzőjükkel képesek megjeleníteni videókat, fotókat és a zenei albumok borítóit. A kiemelkedő hangminőséget szolgálja a tartozékként adott prémium kategóriás Angletube (szögbe állított cső) fejhallgató is. A hajlított fülhallgató ergonomikus tervezésű szögbe állított akusztikus csövét úgy alakították ki, hogy a precízen irányított hanghullámok közvetlenül a dobhártyára érkezzenek, minimális hangtorzítást eredményezve. Az SA52XX széria a hang és videoformátumok széles skálájával kompatibilis. A támogatott hangformátumok közé tartozik az MP3, a WMA és az AAC. Ezenkívül az AVI, MPEG1, 2 és 4, DVD (vob), MOV, WMV, RM és WMV videókat tekinthetjük meg az LCD-n. Az egy feltöltéssel maximum 30 óra zenelejátszást, illetve 6 óra videólejátszást biztosító készülékben többek közt egy sztereó FM rádióvevő is helyet kapott.

Philips GoGear SA32XX (2-8 GB)
A Philips kínálatában megtalálhatók az SA32XX szériába tartozó lejátszók is, melyek az SA52XX egyszerűbb változatai, azonos hangminőséggel, 1,8 colos színes kijelzővel, és kényelmes fülhallgatóval. Az élethű hang és videolejátszást biztosító lejátszók a Windows Média Lejátszó segítségével szinkronizálhatók. Az SA32XX akár 20 óra hang és 4 óra videolejátszást biztosít egy teljes akkumulátortöltéssel.

Philips GoGear SA28XX (2-8 GB)
A csak hanglejátszásra alkalmas SA28XX modellek egy igazán apró MP3 lejátszóba integrálva biztosítják a FullSound által feljavított, kiváló minőségű zenét. A sikkes és kompakt SA28XX kijelzője egy jól olvasható OLED panel, a file-okat pedig a ˝fogd és húzd˝ módszerrel másolhatjuk fel a lejátszókra. Az SA28XX széria egy teljes akkumulátortöltéssel maximum 20 órányi zenehallgatást tesz lehetővé.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák