Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új életre kel az MP3 muzsika – itt a Philips FullSound

Kütyük

Új életre kel az MP3 muzsika – itt a Philips FullSound

A Philips kiadta GoGear MP3 lejátszóinak FullSound funkcióval ellátott második generációját.

A Philips szabadalmaztatott FullSound technológiája visszaadja az MP3 zeneszámok számára a természetes életszerűséget és dinamikát. A felhasználók MP3/MP4 lejátszójukon hasonló hangminőséget élvezhetnek, mint otthoni hi-fi, vagy házimozi rendszerükön. A széria prémium kategóriás GoGear SA52xx modelljei, high-end fejhallgatóval kerülnek forgalomba.

A hordozható MP3 lejátszók tulajdonosai az MP3 formátumú zenék gyenge hangminőséget kritizálják a legtöbbet. A legújabb generációs Philips GoGear termékekben megtalálható a Philips új FullSound technológiája, amely jelentősen feljavítja az MP3 lejátszás hangminőségét. A Philips FullSound hangzásjavító kielemzi a zenei jelet, és dinamikailag gazdagabbá teszi azt, feljavítva a frekvencia tartományt és a hangzás teltségét. A FullSound visszaállítja azokat az érzelmeket és melegséget, melyet az MP3 tömörítés elvett a zenéből, biztosítva a valósághűen visszaállított zenei részleteket.

A tömörített jelet a hangprocesszor újra feldolgozza, másodpercenként 10 millió műveletet hajtva végre, anélkül, hogy nem kívánatos zaj, vagy torzítás kerülne a természetesen tiszta és erőteljes hangzásba. A mellékelt ábra illusztrálja a hang dinamikáját, vagyis a viszonyt a leghalkabb (legkisebb) és leghangosabb (legnagyobb) zenei részletek között a FullSound be (jobb) és kikapcsolt (bal) állapotában.

A FullSound technológia többek között a következő GoGear termékekben található meg:
Philips GoGear SA52XX (4-16 GB)
A széria csúcsmodelljei az SA52XX típusszámú modellek, melyek 2,8 colos kijelzőjükkel képesek megjeleníteni videókat, fotókat és a zenei albumok borítóit. A kiemelkedő hangminőséget szolgálja a tartozékként adott prémium kategóriás Angletube (szögbe állított cső) fejhallgató is. A hajlított fülhallgató ergonomikus tervezésű szögbe állított akusztikus csövét úgy alakították ki, hogy a precízen irányított hanghullámok közvetlenül a dobhártyára érkezzenek, minimális hangtorzítást eredményezve. Az SA52XX széria a hang és videoformátumok széles skálájával kompatibilis. A támogatott hangformátumok közé tartozik az MP3, a WMA és az AAC. Ezenkívül az AVI, MPEG1, 2 és 4, DVD (vob), MOV, WMV, RM és WMV videókat tekinthetjük meg az LCD-n. Az egy feltöltéssel maximum 30 óra zenelejátszást, illetve 6 óra videólejátszást biztosító készülékben többek közt egy sztereó FM rádióvevő is helyet kapott.

Philips GoGear SA32XX (2-8 GB)
A Philips kínálatában megtalálhatók az SA32XX szériába tartozó lejátszók is, melyek az SA52XX egyszerűbb változatai, azonos hangminőséggel, 1,8 colos színes kijelzővel, és kényelmes fülhallgatóval. Az élethű hang és videolejátszást biztosító lejátszók a Windows Média Lejátszó segítségével szinkronizálhatók. Az SA32XX akár 20 óra hang és 4 óra videolejátszást biztosít egy teljes akkumulátortöltéssel.

Philips GoGear SA28XX (2-8 GB)
A csak hanglejátszásra alkalmas SA28XX modellek egy igazán apró MP3 lejátszóba integrálva biztosítják a FullSound által feljavított, kiváló minőségű zenét. A sikkes és kompakt SA28XX kijelzője egy jól olvasható OLED panel, a file-okat pedig a ˝fogd és húzd˝ módszerrel másolhatjuk fel a lejátszókra. Az SA28XX széria egy teljes akkumulátortöltéssel maximum 20 órányi zenehallgatást tesz lehetővé.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés