Connect with us

Jön a Nokia E51 utódja – 3 megapixeles kamerával

Kütyük

Jön a Nokia E51 utódja – 3 megapixeles kamerával

A finnek hamarosan felfrissítik a legolcsóbb és egyben legegyszerűbb, E-sorozatú mobilt.

A Nokia 2006 májusában jelentette be a rövid idő alatt komoly karriert befutott E50-es smartphone-t, melynek aztán 2007 szeptemberében érkezett meg az utódja, Nokia E51 néven. A Nokiától a napokban kiszivárgott titkos roadmap szerint már nem kell sokat várnunk az E51 utódjára sem.

A jelenleg Stella fejlesztési kódnevet viselő, a kereskedelmi forgalomban pedig feltehetően Nokia E52 néven debütáló újdonságban immár egy 3 megapixeles digitális fényképezőgép modul található, mely a sötétben történő fotózást LED villanóval segíti. Emlékezetes, hogy az E50 1,3 megapixeles kamerával startolt, aztán jött a 2 megapixeles E51, hamarosan pedig tehát itt a 3 megapixeles E51 utód, melyből elődeihez hasonlóan vélhetően kamera nélküli változat is fog készülni.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Nokia pontosan mikor leplezi majd le a természetesen candybar, vagyis hagyományos kialakítású új készüléket, az viszont biztosra vehető, hogy AGPS, Bluetooth 2.0 és Wi-Fi is lesz benne. Érkezőben van egyébként egy Terra kódnevű új Nokia is, mely a már említett roadmap szerint a Stella ˝hibrid QWERTY˝ billentyűzetes testvérmodellje lesz.

Az elődök, vagyis a Nokia E50 és a Nokia E51:

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom