Connect with us

technokrata

Így néz ki a vadonatúj Windows?

Kütyük

Így néz ki a vadonatúj Windows?

Az új mobil Windows – ezúttal már screenshotokon is.

Eddig csak szövegeltünk róla, most viszont már meg is tudjuk mutatni, hogy körülbelül hogyan is néz ki a Microsoft legújabb mobil operációs rendszere. Következzék tehát a Windows Mobile 6.5 első két kijelzőképe:

Sietek leszögezni, hogy a mellékelt felvételek eredetiségét egyelőre semmi sem bizonyítja, sőt! Enyhén szólva is gyanús a Today ikon, mely mintha a Mac OS X-ből származna, ezenkívül pedig az is furcsa, hogy a két felvételen a felső sorban nem azonos sorrendben következnek egymás után az akkutöltöttség és térerő ikonok. Kíváncsian várjuk, hogy a végleges Windows Mobile 6.1 tényleg ilyen hexagonális menü megoldást kap-e, vagy esetleg teljesen máshogy néz majd ki. Idővel mindenre fény fog derülni!

Ahogy arról már beszámoltunk, néhány nappal ezelőtt Steve Ballmer azt nyilatkozta, hogy a Windows Mobile 6.5 fejlesztései a legnagyobb rendben folynak, így semmi akadálya annak, hogy a szoftver 2009-ben napvilágot láthasson. Feltételezések szerint a Windows Mobile 6.5, illetve az ezzel az új szoftverrel ellátott első új okostelefonok hivatalos bejelentésére jövő februárban, a barcelonai Mobil Világ Kongresszuson kerül majd sor. Ballmer a teljesen új fejlesztésnek tekinthető Windows Mobile 7-ről szűkszavúan csupán annyit mondott, hogy az szerepel a Microsoft roadmapjén, ami sokak szerint arra enged következtetni, hogy a 7-es mobil Windows legkorábban 2009 végén, de inkább 2010 elején jelenik majd meg. Mint ismeretes, a Windows Mobile jelenlegi legfrissebb, idén tavasszal debütált változata 6.1-es verziószámot visel magán.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák