Connect with us

technokrata

Havidíj és hűségidő nélküli feltöltőkártyás mobil net

Kütyük

Havidíj és hűségidő nélküli feltöltőkártyás mobil net

November 13-tól a Vodafone új feltöltőkártyás internet ajánlatot vezet be VitaMAX Instant Net néven, havidíj és hűségidő nélkül.

Az új csomag elsősorban a kezdő internet-felhasználóknak és egyéb internet-kapcsolatukat kiegészíteni vágyók számára ideális. A modemet és SIM kártyát is tartalmazó induló csomag ára 14.970 Forint, mely aktiválás után 50 MB díjmentes forgalmat kínál, 30 napon keresztül minden hónapban. Azaz a 30 napos ciklus újraindulásakor, automatikusan jár az 50 MB díjmentes forgalom és újraindul a forgalommérés is. Az első 30 napos ciklus az aktiválás időpontjától indul.

Az 50 MB-os adatmennyiséget túllépve sávos díjazással vehető igénybe az internet-szolgáltatás, mely lényege, hogy az adott forgalmi sáv elhagyásakor a következő forgalmi sáv díjával csökken az egyenleg, amely, mint minden feltöltőkártyás szolgáltatás esetében feltöltésre került. Például, ha forgalmunk meghaladja az 50 MB-ot, 1.000 forinttal csökken az előre feltöltött egyenlegünk, és a következő sáv a 250 MB-os forgalmi díj átlépése után is szintén 1.000 forinttal csökken az egyenleg.

Az egyes sávok átlépése előtt a Vodafone figyelmeztető SMS-t küld a számítógépre, így mindenki egyszerűen és könnyen kontrollálhatja költségeit. A figyelmeztetés feltétele, hogy a felhasználók időnként lecsatlakozzanak az internetről, hiszen a rendszer ekkor tudja összegezni a forgalmat.

Ahogy ez a feltöltőkártyás szolgáltatások esetében megszokott, csak az egyenleg feltöltését követően lehet megkezdeni az internethez való csatlakozást. A feltöltés pedig a már ismert módokon történhet: bankautomaták, feltöltő terminálok és vásárolható feltöltőkártyák segítségével.

A Vodafone szélessávú vezeték nélküli internetes hálózata jelenleg már 208 magyarországi településen érhető el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle