Connect with us

technokrata

Egyszerű kis divatmobil az LG-től

Kütyük

Egyszerű kis divatmobil az LG-től

A dél-koreai gyártó újdonsága sokkal inkább külcsínje és kedvező ára, semmint szolgáltatási köre révén hódít majd a piacon.

A keresztségben LG KP152 nevet kapott készülék szétnyitható kialakítással rendelkezik és kétféle változatban készül: a vörös variánst a gyengébbik nem képviselőinek, a fekete verziót pedig leginkább a teremtés koronáinak szánja a cég.

A csukott állapotban 88 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 17,3 milliméter vastag telefon energiaellátásáról egy 800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik, mely optimális esetben 3,5 órás beszélgetési időt, illetve maximum 350 órás készenlétet képes biztosítani.

Kiegészítő külső kijelzőt ezúttal nem kapunk a pénzünkért, a belső TFT panelről jelenleg pedig csak annyit lehet tudni, hogy 65 ezer színárnyalatú. A felhajtható fedlap felső szekciójában fellelhető kamera sem éppen egy high-end darab, lévén, hogy segítségével mindössze 640×480 pixeles (VGA) felbontású fényképek készíthetők. Az LG KP152 büszkén hirdeti magáról, hogy bizony még egy sztereó FM rádió is található benne, ezenkívül pedig említést érdemel még a háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modul, a GPRS adatátvitel, illetve a 20 ezer forint körüli kezdőár.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom