Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile: itt a 14 megabites mobil net

Kütyük

T-Mobile: itt a 14 megabites mobil net

A T-Mobile szélessávú hálózatán elérhetővé tette a maximum 14 Mbit/s-os letöltési sebességet.

A T-Mobile továbbra is gyors ütemben, a jó minőségű lefedettséget és a felhasználók számára nagy sávszélességet szem előtt tartva tovább bővítette 3G/HSDPA-hálózatát, így az a lakosság közel 64 százalékának lakóhelyén, összesen 253 településen érhető el.

Emellett a T-Mobile az ország több pontján, élő hálózatán elérhetővé tette a maximum 14 Mbit/s-os letöltési sebességet is. Ez a jelenleg biztosított legfeljebb 7,2 Mbit/s duplája, azonban az előfizetők a még gyorsabb letöltést az erre alkalmas modemekkel használhatják majd ki. Az új, maximum 14 Mbit/s-ra képes modemek várhatóan jövőre kerülnek kereskedelmi forgalomba.

A T-Mobile ezzel együtt felkészült az átállásra, és az új, még gyorsabb adatátvitelt biztosító eszközök megjelenéséig fokozatosan megkezdi a hálózat sebességének további növelését. A kényelmes, kompromisszumok nélküli mobilinternet ugyanis egyre népszerűbb, a felhasználók száma a kedvező havi díjnak, a széles akciós eszközválasztéknak és az akciós díjkedvezményeknek köszönhetően jelentősen nő. A T-Mobile a mobilinternetet választók számára új akciójában 1 éves hűségnyilatkozat vállalása esetén 2 teljes hónapig havidíjmentes internetezést kínál, emellett jelentősen kibővítette a notebook kínálatát is. Az érdeklődők új 2 éves mobilinternet-előfizetés vásárlása esetén jelenleg 6 akciós számítógép, köztük az Apple MacBook és a MacBook Air közül választhatnak. A legolcsóbb akciós notebook, a Fujitsu Siemens V5535 II a 8 GB-os Mobilinternet csomag 2 éves előfizetése esetén már 49.900 forintért megvásárolható. Arany- és Platinakártyás ügyfelek ráadásul az akciós notebookokat kamatmentes részletfizetéssel is elvihetik.

(A 3G/HSPA technológiára jellemző névleges adatátviteli sebesség a T-Mobile hálózat egyes részein 7,2 Mbps (letöltés) és 1,44 Mbps (feltöltés), nagyobbrészt pedig 3,6 Mbps (letöltés), illetve 384 Kbps (feltöltés). A HSDPA 7,2 technológia esetén jellemzően 1,6 Mbps, az esetek 10 százalékában 3,1 Mbps, vagy azt meghaladó, míg a HSDPA 3,6 esetén jellemzően 770 Kbps, az esetek 10 százalékában 2,6 Mbps, vagy azt meghaladó felhasználói letöltési sebesség érhető el.)



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés