Connect with us

technokrata

Érintőkijelzős, 5 megapixeles új Nokia mobilok

Kütyük

Érintőkijelzős, 5 megapixeles új Nokia mobilok

Lássuk, milyen újdonságokat rejt a Nokia kiszivárgott roadmapje!

A Nokia október elején jelentette be első, széles vásárlóközönség számára szánt érintőkijelzős mobilját, az 5800 XpressMusic-ot, mely sokkal inkább a zenelejátszásra, semmint a fényképezésre van kihegyezve, hiszen kamerája ˝csak˝ 3,2 megapixeles felbontású.

A jelenleg Nokia IP08 fejlesztési kódnevet viselő titkos újdonság már 5 megapixeles (AF) kamerát társít az érintőkijelzőhöz – ez utóbbiról jelenleg csak annyit tudni, hogy widescreen kivitelű. A könnyű adatbevitelről többek közt egy teljes értékű QWERTY billentyűzet gondoskodik, a telefon képe pedig a TV-kimenetnek köszönhetően hagyományos televíziós készülékeken is minden további nélkül megjeleníthető. A természetesen Bluetooth 2.0 és Wi-Fi kompatibilis telefon AGPS-t, FM rádiót és FM transzmittert is kapott.

A Nokia Ivalo kódnevű készülékben ugyancsak egy 5 megapixeles fényképezőgép teljesít szolgálatot, az érintőkijelző pedig 3,5 colos képátlóval bír (Nokia 5800: 3,2 col). A belső memória 32 GB kapacitású, ezenkívül pedig többek közt Bluetooth 2.0, Wi-Fi, AGPS, TV-kimenet, sztereó FM rádió és FM transzmitter is helyet kapott benne. Kíváncsian várjuk mind a Nokia IP08, mind pedig a Nokia Ivalo hivatalos bejelentését!Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák