Connect with us

technokrata

Mobillal a mellrák ellen

Kütyük

Mobillal a mellrák ellen

Samsung Pink Edition készülékek egyedi tartalommal a Vodafone kínálatában.

A Samsung idén a Vodafone-nal és a T-Mobile-lal összefogva közös támogatási akcióval segíti a mellrák elleni küzdelmet. Ennek részeként november 10-től a Vodafone márkaüzleteiben korlátozott számban megvásárolhatóak a Samsung F480 és Samsung U800 rózsaszín mobilkészülékek.

A Samsung Pink Edition telefonjai rendszeresen emlékeztetik tulajdonosukat a megelőzéshez szükséges havi és éves szűrővizsgálatokra, valamint egy videófilmet is tartalmaznak, mely bemutatja, hogy a mellrák gyors felismerését segítő önvizsgálatot hogyan lehet otthon elvégezni. A Samsung minden készülék eladás után 3.000 forinttal támogatja a következő mellrák megelőzésével kapcsolatos tevékenységeket.

A mellrák a leggyakoribb halálok a nőknél a rákos megbetegedések közül. A világon minden huszonkilencedik másodpercben diagnosztizálnak mellrákot és minden hetvenötödik másodpercben meghal valaki e betegségben. Magyarországon évente körülbelül 5.600 nő betegszik meg emlőrákban (azaz a tejmirigyek rosszindulatú daganatában), és 2.600-an halnak meg e betegség miatt. Minden háromból egy haláleset megelőzhető lenne, mert a korán, fejlődése kezdeti stádiumában felismert emlőrák eredményesen gyógyítható. Ha időben észreveszik a betegséget, ami egy egyszerű szűrés során kideríthető, 95 százalékos a gyógyulás esélye.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle