Connect with us

Hirdetés

technokrata

Korlátlan mobil net – Pannon Internet Éjjel-nappal

Kütyük

Korlátlan mobil net – Pannon Internet Éjjel-nappal

Gyakorlatilag korlátlan használatot biztosító új internet csomagok a Pannontól.

Internet-hozzáférés csaknem bárhol, bármikor, bármilyen mennyiségben? A Pannon 2008. november 11-én induló új promóciós tarifacsomagjaival a válasz a kérdésre: igen, létezik ilyen. A csaknem minden háztartásban, cégnél megtalálható asztali számítógépek, laptopok manapság már elképzelhetetlenek internet-hozzáférés nélkül. Egyre többen használják a világhálót nem csak levelezésre és böngészésre, hanem videótartalmak le- és feltöltésére, csevegésre, vagy a vállalati hálózat elérésére. Ehhez pedig fontos, hogy az előfizetőknek ne kelljen a letöltött adatmennyiséget számon tartaniuk. A Pannon Internet eddig is csaknem bárhol, bármikor elérhető volt, a korlátlan forgalmi keretet biztosító promóciós Pannon Internet Éjjel-nappal és a Pannon Internet Éjszaka-hétvége tarifacsomaggal pedig immár a ˝csaknem bármilyen mennyiségben˝ kitétel is teljesül.

Az új, havi 5.990 forintért elérhető Pannon Internet Éjjel-nappal tarifacsomagja korlátlan forgalmi keretet biztosít, így a csomagra előfizetőknek mostantól valóban nem kell a letöltött adatmennyiséggel törődniük. Azok pedig, akik legszívesebben munkaidőn kívül szörfölnek a világhálón, a Pannon Internet Éjszaka-hétvége tarifacsomag nyújt megoldást: a 3.990 forintos havidíjért elérhető csomag munkanapokon 21.00 és 7.00 között, valamint hétvégén és munkaszüneti napokon 0-24 óráig nyújt korlátlan forgalmi keretet, egyéb időszakban forgalmi díj megfizetése ellenében vehető igénybe.

Újdonság, hogy akik nem szeretnék hosszabb távra elkötelezni magukat, egyéves hűségnyilatkozat vállalásával is előfizethetnek a csomagokra. A Pannon mind nekik, mind pedig a kétéves hűségnyilatkozatot vállaló ügyfeleknek 0 forintért biztosítja az adatátviteli eszközt, a kétéves időszakra szerződők pedig az első 3 hónapban 0 forintos havidíjjal vehetik igénybe a szolgáltatást. Mindkét tarifacsomag 2008. november 11. és 2009. február 2. között megkötött új előfizetői szerződéssel vehető igénybe.

A Pannon az ország területének 90 százalékán nyújt internet-hozzáférést a levelezésre és böngészésre alkalmas mobil szélessávú hálózata segítségével, valamint már közel 360 településen érhető el a legnagyobb adatátviteli sebességet nyújtó, szupergyors 3G/HSDPA hálózata.

A Pannon Internet Éjjel-nappal tarifacsomagban foglalt forgalmi keret nem korlátozott, azonban olyan file-cserélő, file-megosztó, egyéb nagy mennyiségű adat továbbítására szolgáló alkalmazás használata során, mely révén az adatcsere közvetlenül a felhasználók között, a szervertől függetlenül zajlik, a szolgáltató jogosult az adott forgalom idején a sávszélességet csökkenteni.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés