Connect with us

technokrata

A legfrissebb közlekedési infók SMS-ben

Kütyük

A legfrissebb közlekedési infók SMS-ben

Új Sztráda és Úton Budapest infoSMS a T-Mobile-tól.

Az autóval közlekedők közül sokan megtapasztalhatták már a dugók, útfelújítások okozta kellemetlenségeket. A T-Mobile éppen ezért infoSMS szolgáltatása keretében új kategóriákkal, a Sztráda és Úton Budapest infoSMS-ekkel igyekszik megelőzni az autósok bosszúságait és az időveszteséget.

A T-Mobile ügyfelei az új infoSMS kategóriáknak köszönhetően ugyanis a legfrissebb közlekedési híreket SMS-ben kapják meg mobiltelefonjukra, így a hasznos információk gyorsan eljuthatnak hozzájuk. A Sztráda infoSMS nagy segítséget jelenthet azoknak, akik rendszeresen közlekednek autópályán vagy az M0-ás autóúton. A szolgáltatás segítségével a kategóriára előfizető ügyfelek SMS-ben a legfrissebb információkról értesülnek az új autópálya-szakaszok átadásáról, az útlezárással vagy eltereléssel járó balesetekről, felújítási munkálatokról, az utak állapotáról. Az Úton Budapest kategóriával emellett a fővárosi balesetekről, útfelújításokról, csőtörésekről, az ünnepek, rendezvények miatti elterelésekről lehet SMS-ben tájékozódni.

Az infoSMS szolgáltatás díja kategóriánként T-Mobile előfizetéses ügyfeleknek egy hónapra, valamint Domino-ügyfeleknek 30 napra 399 forint. Előfizetéshez a kiválasztott kategória kódját elegendő egy # jellel (#SZTRADA, illetve #UTONBP) SMS-ben a 777-es rövid hívószámra elküldeni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle