Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola TLKR T7: kalandra fel!

Kütyük

Motorola TLKR T7: kalandra fel!

A Motorola bemutatta a túrázás, a síelés és más szabadtéri sportok egyik remek kiegészítőjét, a TLKR T7 típusjelzésű walkie-talkie-t.

A TLKR T7 walkie-talkie a Motorola TLKR termékcsalád legújabb tagja, mely elődeihez képest számos újítást tartalmaz. A Motorola jellegzetes külsejét innovatív technológiával összekapcsolva az ütésálló TLKR T7 a sport azon megszállott szerelmeseinek készült, akiknek strapabíró és nagy teljesítményű kommunikációs eszközre van szükségük kalandjaikhoz.

A korábbi TLKR rádiók remek ár-érték arányát tartva a T7 elérhető áron kínál állandó, kapcsolási- és percdíj nélküli kommunikációt az aktív életvitelt kedvelők számára. A túrázó, síelő, vagy bármilyen extrém sportot űzők speciális engedély nélkül, bármely országban használhatják az adóvevőt.

A TLKR T7 jellegzetes formája visszaköszön a TLKR termékcsalád többi tagjánál is. Egyesíti a hagyományos rádió adóvevők funkcionalitását és összetettségét; használatának és hordozásának számos lehetőségét kínálja. A tiszta fémváz kontrasztot alkot a finom tapintású, gumírozott középső házzal, mely lehetővé teszi a biztos markolást, ugyanakkor védelmet is jelent a rádió számára.

Főbb jellemzők:
-Közvetlen hívás (hívóazonosítóval)
-968 csatorna / kódkombináció
-Rezgő hívásjelző
-Vox/iVox érintés nélküli működtetés
-Automatikus csatornaváltás
-DC töltő jack-dugóval (opcionális tartozék)
-Újratölthető NiMH elemek
-Akár 10 kilométeres hatótávolság
-Akár 16 órás készenlét egy töltéssel
-Telepkímélő, kis fogyasztású készenlét, alvás- és szintjelző
-Csatornakijelzés/automatikus letapogatás.

A T7 hívásazonosításra is képes, így a csoport minden tagja láthatja a hívó fél nevét. A csatornaváltás az egész csoport számára könnyű az automatikus csatornaváltó funkció segítségével, amire akkor lehet szükség, ha valamelyik csatorna használata pl. interferencia miatt nem használható. A T7 rádiók tartalmazzák a már ismert TLKR kapocshurkot, amely számos viselési lehetőséget nyújt használója számára.

A csomagolás egy pár T7 rádió adóvevőt, tölthető NiMH akkumulátorokat, akkutöltőt, hevederkapcsokat és használati utasítást tartalmaz. A TLKR T7 2008 novemberétől kapható a magyarországi Motorola szakboltokban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés