Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív fotóbemutató: hazánkban a 8 megapixeles LG Renoir mobil

Kütyük

Exkluzív fotóbemutató: hazánkban a 8 megapixeles LG Renoir mobil

A dél-koreai gyártó egy budapesti sajtótájékoztató keretein belül tartotta meg az LG Renoir hivatalos magyarországi bemutatóját, mely rendezvényen természetesen szerkesztőségünk is képviseltette magát.

Alan S. Song, az LG Electronics Magyar Kft. ügyvezető igazgatója nyitóbeszédében elmondta: a vállalat célja célja, hogy 2008 év végére világszinten túllépje a 100 millió értékesített készüléket. A gyártó erre jó esélyt lát, hiszen októberig összesen 76,1 millió darab mobiltelefont adott el. A negyedik negyedév pedig olyan különleges készülékeket kínál az LG telefonok kedvelőinek, mint például a most bemutatott Renoir.

˝Az LG egyik húzó üzletága, a mobil üzletág évről évre növekvő tendenciát mutat, az eladott telefonok mennyiségét és összegét tekintve egyaránt. Becsléseink szerint az LG mobiltelefonok eladási értékét tekintve, vállalatunk Magyarországon a negyedik helyet foglalja el a piacon. Ez az eredmény az elegáns formatervezésű és innovatív mobiltelefonjainak köszönhető. Ilyen a most bemutatott LG Renoir is, mely kategóriájában – a teljes érintőképernyős, 8 megapixeles multimédiás készülékek között – első az LG kínálatában˝ – mondta el Kárpáti Zoltán, az LG mobiltelefonok magyarországi értékesítési vezetője.

Emberünk elmondta, hogy az LG Renoir hivatalosan 2008 decemberétől lesz kapható Magyarországon, még pedig mintegy 130 ezer forintos bruttó ajánlott fogyasztói áron. A hazai mobil operátorok közül elsőként a T-Mobile-nál lesz kapható a telefon (80 ezer forint körüli előfizetéses áron), később pedig a másik két szolgáltató is felveszi majd a kínálatába. Mint megtudtuk, a szétcsúsztatható kialakítású és ugyancsak 8 megapixeles KC780 hivatalosan várhatóan nem lesz kapható hazánkban, ellenben a 3 megapixeles kamerával és érintőkijelzővel szerelt, remek ár/érték arányú LG KP500-ban (Cookie) komoly fantáziát lát az LG hazai képviselete. A közeljövőben érkezik egyébként Magyarországra az LG Prada II divatmobil is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés