Connect with us

Hirdetés

technokrata

Titkos felvételeket készít a plüss nyuszi

Kütyük

Titkos felvételeket készít a plüss nyuszi

Ha a szabad piac elveit vesszük alapul, vagyis a kereslet határozza meg a kínálatot, akkor nagy bajban vagyunk. Szükségünk van ugyanis egy olyan kutya-szerű plüss nyuszira, amely titokban webkamerát rejt az orrocskájában. Bizarr?

Még annál is több. Persze el tudjuk képzelni, hogy egy tinilány hóbortjának pont megfelel a Cute Bunny Doll USB PC Computer Video Webcam nevet viselő szerkezet, hiszen édes és azonosíthatatlan állatka találkozik a modern technikával, de szerintünk itt másról van szó. Ez tipikus nőcsábász férfiak játéka, akik nem szeretnék, hogy látszódjon a kamera a géphez kötve, amikor éppen beteljesül románcuk.

Persze egy olyan plüss állatka, amelynek méretes USB kábel kanyarodik ki nemesebbik feléből, talán leleményesebb hölgyeknek szemet szúrhat, de a 640×480-as kép rögzítésére képes 1,3 megapixeles kamera elég cukin van álcázva ahhoz, hogy ne keltsen gyanút. A nyuszinak keresztelt plüss baba egyébként sokkal inkább kutya, de erről bizonyára senki sem akar majd vitatkozni, ha lebukik a beépített kamerával. Vagy csak nekünk mocskos a fantáziánk?

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés