Connect with us

technokrata

Tartsa a telefont apró képmásunk

Kütyük

Tartsa a telefont apró képmásunk

Az iPhone tulajdonosok bizonyára gyakran érzik azt, hogy telefonjuk 24 órás törődést igényel, annyira trendi. Most egy jópofa ötlet segítségével örökké kezünkben lehet a telefon.

Ehhez persze nem kell más, csak egy apró tartó, amelyet rólunk mintáztak, így akkor is magunkénak érezhetjük az iPhone-t, ha éppen polcra rakjuk a nap végén. A Personalized iPhone Holder nevéből nem nehéz kitalálni, hogy egy olyan szobrocskát tervezhetünk meg, amely minket ábrázol, és pont úgy van megtervezve, hogy kényelmesen tartsa telefonunkat. A www.custombobble.com oldalon feltölthetünk fotókat arcunkról, kiválaszthatjuk a szem és a haj színét, és három hét múlva meg is érkezik hozzánk a rólunk mintázott, egyedi telefontartó.

Plusz pénzért még hátteret is kérhetünk apró szobrunkhoz, vagy belevésethetjük nevünket a talapzatba, de még beépített hangfelvevőt is rendelhetünk, ha szeretnénk igazán egyedivé tenni készülékünk otthoni környezetét. Maga az alap szett 89 dolláros, azaz 18 ezer forintos áron szerezhető be, de határ a csillagos ég, ha igazán exkluzív iPhone tartóra vágyunk. Csak tessék!Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle