Connect with us

technokrata

Hivatalos: Sony Ericsson W705 – 3 megapixeles Walkman csúszka

Kütyük

Hivatalos: Sony Ericsson W705 – 3 megapixeles Walkman csúszka

Ahogy az várható volt, a japán-svéd gyártó ma végre hivatalosan is bejelentette a W705-ös modellt.

A Sony Ericsson W705 (Rika) tulajdonképpen nem más, mint a szeptemberben debütált Sony Ericsson G705 zenére kihegyezett, Walkman brandes testvérmodellje. A Walkman 3.0 szoftveres, sztereó FM rádiós (RDS) újdonság olyan, egyébként már jól ismert megoldásokat vonultat fel, mint például a TrackID, a Shake Control, vagy a SensMe. A zenei felvételek egyrészt a 120 MB kapacitású integrált memóriában, másrészt pedig a bővítőslotba helyezett memóriakártyán tárolhatók el. Jó hír, hogy az alapcsomagnak többek közt egy 4 GB-os Memory Stick Micro (M2) memóriakártya is a részét képezi.

A Luxury Silver (ezüst) és Passionate Red (vörös) fantázianevű változatokban készülő Sony Ericsson W705 egész pontosan 98 grammot nyom a mérlegen, alaphelyzetben pedig 95 milliméter hosszú, 47,5 milliméter széles, illetve 14,3 milliméter vastag.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 2,4 colos képátlójú, TFT technológiájú kijelző gondoskodik, mely QVGA (320×240 pixel) felbontású és 262 ezer színárnyalatú. A geotagging funkciós kamera 3,2 megapixeles felbontása önmagában véve nem rossz, azonban kár, hogy az autofókusz funkció kimaradt az egyébként LED segédfényes modulból.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Sony Ericsson GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA kompatibilis, és természetesen a Bluetooth 2.0 (A2DP, EDR) sem hiányzik belőle, ezenkívül pedig a Wi-Fi, a DLNA,a YouTube és a Google Maps támogatás mellett sem mehetünk el szó nélkül. A kereskedelmi forgalmazás előreláthatólag 2009 februárjában fog megkezdődni – a várható ár egyelőre ismeretlen. A W705-nek létezik egyébként egy UMA-képes verziója is: ezt a W705u típusjelzésű mobilt csak és kizárólag az Orange fogja forgalmazni.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák