Connect with us

technokrata

A legújabb mobilok és a legfrissebb fejlesztések a MobilShow-n

Kütyük

A legújabb mobilok és a legfrissebb fejlesztések a MobilShow-n

Újdonságok kavalkádja a kapuit holnap megnyitó budapesti szakkiállításon.

A mobiltelefónia legfrissebb újdonságait tekinthetik meg a látogatók a MobilShow 2008 rendezvényen november 6-9. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpont területén. A hagyományokhoz híven, természetesen számos telefongyártó kiállítja majd újdonságait a rendezvényen: a SonyEricsson például óriási akciókkal, kedvezményekkel várja az érdeklődőket.

A kiállítás egyik legérdekesebb terméke minden bizonnyal az Apple iPhone vetélytárs HTC Touch HD lesz, melyet a látogatók akár ki is próbálhatnak a helyszínen. A HTC érintőkijelzős terméke Európában először Magyarországon debütál, még pedig 179.990 forintos áron. A nyugat-európai mobil operátorok egyébként 280 euró (72 ezer forint) körüli előfizetéses áron forgalmazzák majd a 3,8 colos és 480×800 pixeles csúcsmobilt.

A Microsoft standján a Windows Mobile újdonságait ismerhetjük meg, mely szoftvernek köszönhetően már a telefonok is biztosítják, hogy a számítógépen használt szolgáltatások, alkalmazások menet közben a zsebünkben legyenek. Így akárhonnan megnézhetők az e-mailek, cseveghetünk a Live Messengeren, vagy akár zenét hallgathatunk a Media Player segítségével. A jelenlegi legfrissebb Windows Mobile verzió a 6.1-es, melyet 2009-ben követ majd a 6.5-ös, illetve a 7-es kiadás.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle