Connect with us

technokrata

Kosárlabdázás és célbadobás – ócska régi mobilokkal

Kütyük

Kosárlabdázás és célbadobás – ócska régi mobilokkal

Újfajta és abszolút egyedi mobil sportok debütálnak a MobilShow-n.

Ilyen még nem volt: ne a szemétbe dobd használt mobilod, hanem hozd el november 6. és 9. között a MobilShow – INFOmarket – GameShow 2008 rendezvényre a Hungexpo Budapesti Vásárközpont B pavilonjába, és szabadulj meg tőle úgy, hogy még ajándékot is nyerhetsz!

Ezzel a felhívással indít útjára egy új sportot az ország átfogó kommunikációs kiállítása és vására a MobilShow – INFOmarket – GameShow 2008. A szervezők a tavalyi siker után idén is folytatják a legnagyobb hazai mobil és internet kiállítás és vásár hagyományait, ahol immár – a mobiltelefónia újdonságai mellett – az Internet és a szórakoztató ipar is főszerephez jut.

A rendezvényen kosárlabda, petanque, vagy akár célbadobás is játszható lesz a használt mobilokkal. A szórakozás mellett az új sport jó ügyet is szolgál, hiszen a játék közben hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a megunt, elhasznált készülékek kommunális hulladékként a továbbiakban ne terheljék a környezetünket.

A rendezvény szervezői a ˝mobil sportok˝ nevű rendezvénnyel kíván hozzájárulni a mobiltelefon felhasználók környezettudatos gondolkodásához, és felhívni a figyelmet arra, hogy a használt mobiltelefon nem a kukába való, éppen úgy, ahogy egy használt számítógép, vagy elem sem.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák