Connect with us

Hirdetés

technokrata

Garmin nüvifone: 2009 elején jön a GPS-es tapimobil

Kütyük

Garmin nüvifone: 2009 elején jön a GPS-es tapimobil

Érkezőben a Garmin első mobiltelefonja.

A Garmin munkatársai a napokban azt nyilatkozták, hogy a nüvifone fejlesztési munkálatai a legnagyobb rendben folynak, így gyakorlatilag minden adott ahhoz, hogy a készülék (két korábbi halasztást követően) 2009 elején végre felbukkanhasson a kereskedések polcain.

Emlékezetes, hogy a Garmin idén január végén jelentette be, hogy a navigációs készülékek után a mobiltelefonok piacát is meg kívánja hódítani magának a vadonatúj fejlesztésű nüvifone-nal. A Garmin az eddigiekben nagyon büszke volt arra, hogy minden termékét saját maga fejlesztette és gyártotta, és soha nem kötött outsourcing szerződéseket. Egészen mostanáig, ugyanis egy mobiltelefon kifejlesztése már túl nagy falat a GPS-es mamutcégnek: a Garmin immár több mint két éve dolgozik együtt az Asus-szal, melyre a közelmúltban derült fény, mint ahogy arra is, hogy a nüvifone után várhatóan több új Garmin mobil is napvilágot lát majd.

A 3,5G (HSDPA) kompatibilis és 3,5 colos érintőkijelzős nüvifone kapcsán a Garmin arra helyezi a fő hangsúlyt, hogy ez a készülék nem úgy készül, hogy egy mobiltelefonhoz egyszerűen hozzácsapnak egy GPS-vevőt, hanem pont fordítva: egy kiváló GPS készüléket vérteznek fel mobiltelefonos és multimédiás (kamera, MP3) funkciókkal.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés