Connect with us

technokrata

Elérhető árú, GPS-es csúszkamobil – LG KS500

Kütyük

Elérhető árú, GPS-es csúszkamobil – LG KS500

Az LG legújabb mobiltelefonja egy középkategóriás készülék.

Az LG KS500-ról néhány hete hallhattunk először, amikor is még úgy lehetett tudni, hogy az újdonság egy Windows szoftveres smartphone lesz. Most már nyílt titok, hogy az LG KS500 nem okostelefon, ettől függetlenül viszont érdemes gyorsan áttekinteni, hogy pontosan mit is nyújt a számunkra.

Az alaphelyzetben 102,8 milliméter hosszú, 49,2 milliméter széles és 14,9 milliméter vastag készülékben egy háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot, a vezeték nélküli adatátviteli technológiák közül pedig ezúttal a GPRS, az EDGE, az UMTS, a HSDPA és a Bluetooth 2.0 támogatott. A fejlesztők a navigációs szolgáltatásokról sem feledkeztek meg, így a telefonba többek közt egy GPS-vevőt is belezsúfoltak.

A 3 megapixeles felbontású kamera kapcsán sajnos komoly negatívum az autofókusz, illetve a vaku hiánya. A 100 MB kapacitású integrált memória microSD memóriakártyák segítségével bővíthető (maximum 8 GB), a TFT technológiájú kijelző pedig jó szokás szerint 320×240 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú. Ez egyébként a gyártó első olyan telefonja, melynek kijelzője alatt nem egy hagyományos navigomb, hanem egy optikai tapipad kapott helyet, mely az LG szerint jelentősen megkönnyíti és felgyorsítja a telefon kezelését. Az LG KS500 a későbbiekben többek közt a Vodafone kínálatában is fel fog bukkanni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle