Connect with us

Hirdetés

technokrata

Filmet letölteni olyan, mint kitépni egy dobogó emberi szívet

Kütyük

Filmet letölteni olyan, mint kitépni egy dobogó emberi szívet

Avagy Bender vicces antikampánya a filmletöltés ellen.

A Simpsons név bizonyára sokak számára kapcsolódik össze az amerikai rajzfilmsorozattal – Matt Groenig immár lassan 20 éve bábáskodik a Springfieldben lakók életét bemutató, voltaképp a fogyasztói társadalomnak görbe tükröt tartó alkotás felett. Kevesebben tudják, hogy egy másik, hasonló ábrázolásmóddal készített sorozat is Groenighez kapcsolódik: a cikkíró személyes kedvence a Futurama, melyet korábban a hazai tévék is vetítettek.

A Futurama öt évadot élt meg, majd a Fox nem rendelt be újabb epizódokat, így kimondták a „kaszát” a sorozatra. A számos rajongói visszajelzésnek köszönhetően azonban tavaly végül mégiscsak folytatódott a széria, igaz, a megszokottól kicsit eltérő formában: Groenig minden évben egy új, egész estés rajzfilmet készít(tet) belőle. Ennek legújabb darabja a „Futurama: Bender´s Game” című alkotás, mely holnap mutatkozik be.

Annak, aki ismeri a sorozatot, nem lesz meglepő az írók Benderen keresztüli állásfoglalása az illegális filmletöltés kapcsán. Az alig egyperces klipben az enyveskezű robot és a narrátor vitája természetesen a lopásról szól – a jogvédők évek óta futó „Nem lopnál autót, nem lopnál táskát, nem lopnál tévét, nem lopnál filmet” kicsit élet-halál harcra hajazó szlogenjét figurázza ki. És hogy milyen végkövetkeztetésre jut a derék hajlító robot? Kattintás után kiderül – vigyázat, beteg humor! 🙂

A DVD-eladásokból származó bevételekre apelláló kaszáló Groenig ugyanakkor kénytelen elfogadni, hogy a jelenség őt sem kíméli: az új Futurama film már több mint egy hete kiszivárgott a Bittorrent file-csere oldalakra.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés