Connect with us

technokrata

Google Webhelyek, magyarul

Kütyük

Google Webhelyek, magyarul

Saját weboldal, pár kattintással, legyen a cél bármi – csapatmunka, céges belső hálózat, közösségi oldal, iskolai házifeladat, klub- vagy családi események stb.

Egyre többen szervezik életüket az internet segítségével és kommunikálnak rajta keresztül ismerőseikkel: e-mailt küldenek, blogot írnak vagy videót töltenek fel a YouTube-ra. Egy saját weboldal létrehozása azonban sok ember számára lehetetlen volt a megfelelő informatikai ismeretek hiánya okán – egészen mostanáig.

A Google Webhelyek 38 nyelven érhető el, mostantól már magyarul is. A felhasználók weboldalukat szinte bármivel bővíthetik: naptárral, videóval, képekkel, dokumentumokkal, letölthető csatolmányokkal vagy iGoogle-modulokkal. A tulajdonos honlapját publikussá, azaz mindenki számára láthatóvá teheti, de korlátozhatja a meghívottak szűk körére is. Bárki, aki tisztában van azzal, hogyan kell létrehozni és szerkeszteni egy dokumentumot, az képes létrehozni egy saját weboldalt is.

A szolgáltatás maximális tárhelye Gmail-postafiókkal rendelkezők esetében 100 MB, míg a Google Alkalmazások felhasználói 10 GB-tal gazdálkodhatnak.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle