Connect with us

technokrata

Amazon Windowshop: a jövő szórakoztatása

Kütyük

Amazon Windowshop: a jövő szórakoztatása

Az Amazon internetes áruház bemutatta, hogyan is képzeli el a digitális szórakozást a jövőben, és új weboldala valóban már a jövőt hozza el nekünk.

Ha ellátogatunk a windowshop.com weboldalra, akkor bizony olyan dizájnt láthatunk, amelyre eddig még nem nagyon volt példa. A digitális szórakozás (film, zene, könyv, sorozat, játék) fellegvára mutatkozik be egy helyen, ráadásul olyan köntösbe bújtatva, amely valóban kihasználja már korunk technikai képességeit és sávszélességét. Egymás mellett 3D-s oszlopokban kap helyet a tartalom, amelyek között a billentyűzet nyilaival lépegethetünk, és a space-szel aktiválhatjuk a kiválasztott menüpontot.

Ilyenkor kiemelkedik a sorból az adott cím, és máris belehallgathatunk a zenébe, megtekinthetjük a film, vagy játék előzetesét, könyvek esetében pedig hangos beszámolót kapunk a tartalomból, vagy az ajánlóból. Látványos, könnyen kezelhető felület, amely multimédiás tartalommal kényezteti a vásárlót – igaz, egyelőre a keresés funkciót nem sikerült megtalálnunk. Az Amazon nagyon komolyan veszi az újgenerációs szórakozást, ennek még egészen biztosan komoly jövője lesz…Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle