Connect with us

technokrata

Félelmetes csengőhangok – itt a Halloween őrület!

Kütyük

Félelmetes csengőhangok – itt a Halloween őrület!

Halloween tartalmak a Pannon W@P-on.

A Halloween napjainkban Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Az eredetileg ősi kelta ünnep Amerikából indult el világhódító útjára, ma már pedig szinte az egész világ ismeri. A töklámpa, a félelmetes jelmezekbe öltözött, édességért házról házra járó gyerekek egyre több helyen jelzik: elérkezett október 31.

Ez alól Magyarország sem kivétel – s hogy a Halloween rajongók ebben az időszakban mobiljukat is az eseményhez hangolhassák, a Pannon W@P immár két éve nyújt a Halloween-hez kapcsolódó letölthető tartalmakat. Az idei évben háttérképek, játékok, félelmetes animációk, csengőhangok, valamint természetesen a Halloween történetének ismertetése várja mindazokat, akik nem szeretnék kihagyni a borzongást 2008-ban sem.

A Halloween tartalmak népszerűségét mutatja, hogy az eddigi tapasztalatok alapján októberben a Pannon W@P-ról letöltött tartalmak nagy részét a Halloween-hez kötődő anyagok teszik ki. A Pannon tapasztalata alapján a mobilosok leginkább a félelmetes csengőhangokra ˝kattannak rá˝.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle