Connect with us

Hirdetés

technokrata

Akció, száguldás és pusztítás

Kütyük

Akció, száguldás és pusztítás

Őszi játék dömping mobiltelefonokra: sport- és akció-dús mobil programok az Electronic Arts Mobile-tól.

Az EA Sports FIFA ´09 után az EA Mobile most újabb játékokkal kényezteti azokat, akik a mobiljukat nem csak telefonálásra használják. Az EA népszerű golf sorozatának legfrissebb epizódja, a Tiger Woods PGA Tour 09 új távlatokat nyit a mobiljátékok történetében. Az újdonságok sorából nem hiányzik a Need For Speed Undercover és a retro-klasszikus California Games X sem; a kínálatban minden sportrajongó talál majd kedvére valót.

˝Az új játékok megjelentetésével az EA Mobile ismételten bizonyítja elkötelezettségét: legismertebb és legnépszerűbb sport- és versenyjátékaival lép a mobiltartalmak piacára˝ – mondta Tim Harrison, az EA Mobile európai részlegének marketingigazgatója. ˝Az egyszerűsített vezérlés és az új, kifejezetten mobilkészülékekre tervezett játékelemek együttes alkalmazása révén az EA legnépszerűbb termékei újabb fogyasztói réteghez jutnak el, akik mostantól bárhol és bármikor élvezhetik azokat˝

Az EA Sports FIFA 09, a Tiger Woods PGA Tour 09, a Need For Speed Undercover és a California Games X mellett az EA Mobile kiadja a Dakar Rally 2009 és a Crash Car Mania mobilverzióját is. Mindegyik játék október és november folyamán lesz elérhető Európa-szerte.

Tiger Woods PGA Tour 2009:
A Tiger Woods PGA Tour 09 új pályái, ellenfelei és játékmódjai a legtapasztaltabb virtuális golfozókat is kemény próbára teszik. A PGA Tour sorozat emlékezetes pályáin játszhatunk Bay Hilltől Wentworth-ig. A Tiger Woods PGA Tour 09 a fentiek mellett további hat pályát és számos PGA pofit kínál letöltésre, hogy a mobilosok számára még tartalmasabb golf-élményt biztosítson.

Need For Speed Undercover:
A Need for Speed Undercover minden idők legnagyobb példányszámban értékesített autóverseny-program sorozatának legfrissebb epizódja. Játékmenete a száguldás és a veszedelem élvezetét ötvözi a zsaru hajszák izgalmával, így még élvezetesebb, mint valaha. Akciófilmbe illő története mellett a Need for Speed Undercover mobilplatformra optimalizált változata nyolc szabadon tuningolható kocsival (köztük a Porsche 911-essel és a Nissan GT-R-rel), számos versenytípussal (Körverseny, Gyorsulási verseny, Sebességmérő, Országúti ütközet, Vérdíj) és a rendőrséggel való packázás lehetőségével keresi a vásárlók kegyét, akik a járőrkocsikat faképnél hagyhatják, vagy akár ronccsá törhetik. A játékba épített fizikai motor lehetővé teszi, hogy a zsúfolt kereszteződésekben időlassítással kerüljék el az ütközéseket, pontokkal jutalmazza a driftelést és a versenytársak legyőzését.

California Games X:
Hajts végre eszement trükköket és szerezz annyi pontot az extrém kihívások során, amennyit csak bírsz! A ma már klasszikusnak számító játék mobil átirata kötelező darab a retro-rajongók és mindazok számára, akik nem vetik meg a napsütést és a jóféle, kaliforniai stílusú mókát. A California Games X hétféle extrém időtöltést (BMX, Half pipe, breaktánc, szörfözés, gördeszkázás, sziklamászás és siklóernyőzés) kínál.

Dakar Rally 2009:
A 2009. évi futam hivatalos játéka, a Dakar Rally 2009 Buenos Ariestől Santa Rosán át La Riojába és azon is túlra vezet: döngess 6.000 kilométert a kijelölt állomások érintésével, egész Dél-Amerikán át! Bajnokság módban mind a kilenc emberpróbáló szakaszt teljesítened kell; kemény ellenfelekkel küzdhetsz sárban, aszfalton és homokon, hogy kiérdemeld a trófeát.

Crash Car Mania:
A Crash Car Mania pályáin nyaktörő kaszkadőrmutatványokban bővelkedő kihívások várnak. Kápráztasd el közönségedet a pusztítás e roppant arénájában! Válassz kedvedre valót a rendelkezésre álló számos járgány közül, hajts végre látványos mutatványokat, szerezz minél több pontot, és a fogcsikorgatóan kemény futamok végeztével söpörd be a nagy dohányt!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés