Connect with us

Hirdetés

technokrata

Felfrissül a Nokia E71

Kütyük

Felfrissül a Nokia E71

A Nokia üzleti készüléke hamarosan új szoftvert fog kapni.

A Nokia Software Updater (NSU) segítségével begyűjthető, és elmondások szerint egyes termékkódokhoz már most is elérhető új Nokia E71 firmware 110.07.127-es verziószámot visel magán, és ahogy az ilyenkor már csak lenni szokott, a telefont gyorsabb és egyben stabilabb működésűvé teszi. Az újdonságok között üvözölhetjük többek közt az új Nokia Maps 2.0 alkalmazást, az új VoIP szoftver, a Mail for Exchange 2.5.5-ös kiadását, a felfrissített Download alkalmazást, illetve a továbbfejlesztett e-mail megoldást. Ezenkívül kisebb-nagyobb változások érintették a webböngészőt, a kamerát, illetve a Bluetooth kontrollert is. A mobilunk aktuális szoftververzióját egyébként úgy lehet lekérdezni a telefonon, hogy alaphelyzetben begépeljük a következő karaktersorozatot: *#0000#.

Nokia E71
Az elsősorban üzleti felhasználóknak szánt Nokia E71 könnyen telepíthető és használható, üzleti és személyes e-mail megoldással van felvértezve. Azok, akik a munkahelyükön a Microsoft Exchange-t használják, hozzáférhetnek a leveleikhez a Mail for Exchange mobil e-mail kliens használatával, mely előre fel van töltve a Nokia E71-re. Ezzel a Nokia Eseries készülékkel a felhasználók megbízható, valósidejű hozzáféréshez jutnak az e-mailjeikhez, naptárukhoz, névjegyeikhez és feladataikhoz, valamint képesek letölteni Word, Excel, PowerPoint, vagy PDF file-csatolmányokat közvetlenül a készülékeikre.

A Nokia E71 több mint ezer internetszolgáltatótól (ISP) támogat e-mail-fiókokat a világ minden pontján, úgy mint a Gmailt, a Yahoo! mailt és a Hotmailt. Ráadásul, a Nokia E71 és a Nokia E66 támogatja a Nokia Intellisync Vezeték Nélküli E-mail megoldást, valamint harmadik fél által biztosított e-mail megoldásokat egyaránt, mint a System Seven és a Visto Mobile. Mindkét készülékben egyszerűen lehet váltani a személyes és a munkahelyi felhasználói kijelző mód között.

A rozsdamentes acél tokot kapott, 114x57x10 milliméter méretű, 126 gramm tömegű Nokia E71 szürke- és fehéracél színben kapható. A stílusos fémes bevonatot kiegészíti a QVGA (320×240 pixel) felbontású színes kijelző, mely láttatni engedi a Nokia E71 készülék egyszerű felhasználói felületét. A Nokia E71, melyet akár egy, akár két kézzel is lehet használni, külön figyelmet fordít az ergonómiára, amint az keskeny formájából és különleges kialakítású billentyűzetéből kitűnik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés