Connect with us

technokrata

3 hét múlva érkezik a szuper kijelzős HTC Touch HD

Kütyük

3 hét múlva érkezik a szuper kijelzős HTC Touch HD

Szerencsére már nem kell sokat várnunk a HTC új csúcsmobiljára.

A tajvani HTC szeptember közepén jelentette be vadonatúj csúcsmobilját, a Touch HD-t, melyről most kiderült, hogy hivatalosan november 6-án, vagyis 3 hét múlva csütörtökön kezdődik majd meg az európai kereskedelmi forgalmazása.

HTC Touch HD
A készülék érdekessége, hogy óriási méretű, 3,8 colos képátlójú kijelzője WVGA, vagyis 800×480 pixeles felbontással rendelkezik. Ugyanilyen felbontású LCD lapul a Sony Ericsson Xperia X1-ben, a HTC Touch Diamond-ban és a HTC Touch Pro-ban pedig 640×480 pixeles (VGA) display található.

A TouchFLO 3D felhasználói felületű okosság 115 milliméter hosszú, 62,8 milliméter széles és 12 milliméter vastag, illetve 146 gramm tömegű. Fontos újdonság, hogy az autofókuszos kamera végre már nem 3, hanem 5 megapixeles felbontású, de hogy a vaku miért maradt ki belőle, az számomra komoly rejtély! Az előlapi kiegészítő kamera VGA felbontással bír.

Az 528 MHz-es frekvenciájú Qualcomm 7201A processzor mellett 256 MB RAM és 512 MB ROM memória lakozik a HTC Touch HD-ben, melyből természetesen a HSDPA (7,2 Mbit/s), HSUPA (2 Mbit/s) és Wi-Fi adatátvitel, illetve a GPS-vevő, a sztereó FM rádió és a mozgásérzékelő sem hiányzik. Újdonság a 3,5 milliméteres szabványos audio csatlakozó aljzat, az energiaellátásról pedig egy 1.340 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik. A microSD kompatibilis HTC újdonság pontos ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle