Connect with us

technokrata

Mobiltelefon toplista: élen az iPhone 3G

Kütyük

Mobiltelefon toplista: élen az iPhone 3G

A Krusell szeptember havi 10-es toplistáján nem meglepő módon az Apple iPhone 3G került az első helyre.

A különböző bőrtokok és hordtáskák gyártásával és forgalmazásával foglalkozó, több mint 50 országot és 6 kontinenst lefedő svéd gyártó által összeállított eladási listán idén szeptemberben az Apple második mobiltelefonja található az első helyen. Mint ismeretes, az Apple júliusban dobta piacra a júniusban bejelentett iPhone 3G-t, mely augusztus vége óta hazánkban is kapható (a T-Mobile-nál).

Ebben a hónapban megtartotta második helyét a HTC Touch Diamond, a bronzérmet pedig ezúttal az augusztusban még csak ötödik Nokia E51 zsebelte be. A harmadik helyről a negyedikre csúszott vissza a Sony Ericsson C702, a negyedik pozíciót pedig kénytelenül az ötödikre cserélte a Nokia 3109.

A Nokia 6300 egyet javított, így most a hatodik helyet birtokolja, melyet a múlt hónapban még a mostani hetedik Nokia N95 8GB tudhatott magáénak. A Nokia 6220 a kilencedikről a nyolcadik pozícióba lépett előre, a mostani kilencedik pedig az egyet rontó Sony Ericsson K810i. A tizedik helyen egy új belépőt, a Nokia E71-et üdvözölhetjük.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle