Connect with us

technokrata

Tarol az iGO 8 navigációs Samsung i900 Omnia

Kütyük

Tarol az iGO 8 navigációs Samsung i900 Omnia

A Nav N Go 3D-s navigációs szoftverével került forgalomba a Samsung egyik legújabb okostelefonja, az Omnia i900.

A Nav N Go és a koreai Samsung Electronics magyarországi együttműködésének köszönhetően a dobozos termékhez járó memóriakártyán elhelyezett Nav N Go iGO 8 navigációs szoftverrel kezdte meg Omnia i900 típusú telefonjai értékesítését a Samsung.

A Nav N Go Kft. büszkén tekint erre az együttműködésre, hiszen a cég a koreai gyártó globális navigációs beszállítóival szemben kizárólagos szoftvermegoldás-szállító lett Magyarországon. Ennek eredményeként a Samsung Magyarország a 3D-s Nav N Go iGO 8-cal értékesíti az Omnia i900-at a mobil szolgáltatókon, illetve a márkaüzleteken és viszonteladókon keresztül.

Az országos reklámkampány keretében megjelenő Omnia készülék Nav N Go iGO 8 branddel készült, a szoftver lényegi módosítása nélkül. Azoknak a vásárlóknak, akik Nav N Go iGO 8 nélküli készülékhez jutottak hozzá, utólag is lesz lehetőségük a szoftver beszerzésére és installálására.

A 8 GB belső memóriával szerelt Samsung i900 Omnia jelenleg két hazai mobil operátor kínálatában fedezhető fel. A Pannonnál új előfizetéssel jelenleg 89.970 forintba kerül a telefon, a Vodafone pedig előfizetéses, illetve pre-paid konstrukcióban 99.990, illetve 114.990 forintos áron forgalmazza a mobilt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle