Connect with us

5 megapixeles, GPS-es új S60 okostelefon – Samsung i7110

Kütyük

5 megapixeles, GPS-es új S60 okostelefon – Samsung i7110

Lássuk, hogy mit kell tudni a Samsung legfrissebb Symbian készülékéről!

Augusztus elején, nem sokkal az i8510 Innov8 hivatalos bejelentése után egyszer röviden már írtunk annak némileg szerényebb tudású testvérmodelljéről, melynek részletes specifikációira azonban csak most derült fény. Míg a Samsung i8510 egy szétcsúsztatható kialakítású telefon, addig a Samsung i7110 candybar, vagyis hagyományos formával rendelkezik; hossza 118 milliméter, szélessége 52 milliméter, vastagsága pedig 13 milliméter.

A Symbian (9.3) operációs rendszerre, illetve S60 platformra építkező újdonság TFT kijelzője 320×240 pixeles (QVGA) felbontású és 18 bites színmélységű (262 ezer színárnyalat). A hátlapba szerelt, 5 megapixeles felbontású fő digitális fényképezőgép elhúzható lencsevédőt nem, de LED-vakut és autofókuszt szerencsére kapott.

A 80 MB kapacitású belső memória microSD memóriakártyákkal bővíthető (maximum 16 GB-ig). A fémvázas Samsung i7110 kapcsán említést érdemel még az ˝optikai egér˝ kezelőszerv, a Bluetooth 2.0 (A2DP) támogatás, a HSDPA és UMTS adatátvitel, az RDS funkciós sztereó FM rádió, a microSD memóriakártyás bővítési lehetőség, illetve az integrált GPS-vevő. A Wi-Fi-t sajnos nélkülöző készülék hivatalos bejelentésére minden valószínűség szerint két hét múlva, a londoni Symbian Smartphone Show-n kerül majd sor, ahol vélhetően a telefon ára is ki fog derülni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom