Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone: szélsebes mobil net féláron

Kütyük

Vodafone: szélsebes mobil net féláron

A Vodafone is mindent megtesz annak érdekében, hogy fokozza a mobil net iránti érdeklődést.

2008. október 1-től a Vodafone Internet 1 GB, 5 GB, 10 GB és Internet Szabadon új előfizetéseit fél áron kínálja, 6 hónapig. Ennek megfelelően például az 1 GB-os – a meglévő vezetékes Internet mellé kiegészítőnek, vagy kezdő internetezőknek ajánlott – csomag havidíja csupán 1.500 forint, fél éven át 50 százalékos havidíj-kedvezménnyel.

A Vodafone az első hónapban korlátlan adatfelhasználást biztosít az 1 GB-os és 5 GB-os csomagok esetében, hogy a felhasználók kockázat és többletköltségek nélkül megtapasztalhassák, mekkora az átlagos internetes forgalmuk. Amennyiben a választott előfizetés által nyújtott limit mégis kevésnek bizonyulna, egyszerűen át lehet váltani az egyedi igények szerinti nagyobb csomagra.

A Vodafone hálózatán mindenki könnyedén nyomon követheti aktuális internetes adatforgalmát, elsősorban az előfizetés mellé díjmentesen nyújtott Vodafone Mobile Connect szoftver segítségével, vagy a 1751-re küldhető ˝NET˝ szövegű SMS-sel.

A karcsú és villámgyors VMC K3520 Stick mellett megéri választani a VMC E220 USB modemet is, hiszen a két éves hűségnyilatkozattal vásárlók 2 GB-os pendrive-ot is kapnak ajándékba (a készlet erejéig), hogy a letöltött, vagy feltöltendő file-okhoz bármikor könnyedén hozzáférhessenek.

A Vodafone rohamosan bővülő, gyors feltöltési és letöltési sebességet biztosító szélessávú vezeték nélküli internetes hálózata jelenleg már 195 magyarországi településen érhető el, ami 55 százalékos lakossági lefedettséget jelent.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés